Audiorealism Bassline PRO
Vam uz vsetkym z tych zahnitych 303-jek preskakuje? Zobudte sa, je 10 rokov po a uz davno nie je v mode robit skvrky-zblnky. Az sa niekedy cudujem, ze vyrobcovi staci urobit desing v tej bielo-striebornej a kazdy je z toho na vetvy, predpokladam ze keby bola ina grafika tak by ste sa tu tak narozplyvali bez toho aby ste aspon sound poculi ...
no jo hawkens, ono hlavne dolezite je vzdy robit tu hudbu co "je v mode", treba byt IN a stylovy a moderny vzdy a za kazdu cenu, vsetko co je starsie ako 5 rokov je uz odpad ...
len tak na okraj garantujem ti ze na tom ABL PRO ti naladim tak moderne znejucu dnb basu ze sa z toho pos-piip-
) si pozri poriadne tie moznosti co to ma, ten dizajn "like 303" je len na oklamanie, poriadne si pozri - 2 oscilatory, noise osc, moznosti modulacie..
len tak na okraj garantujem ti ze na tom ABL PRO ti naladim tak moderne znejucu dnb basu ze sa z toho pos-piip-

nemas pravdu.. mne je prd po interfejsi ale viem ze ABL bola najlepsia SW (aj HW ked neratam moj ml-404bassline píše:Suhlasim z casti s Hawkenskom ohladom tej grafiky...keby to malo nejaky obycajny nezaujimavy jednoduchy interfejs tak to urcite nevyvola taky uzas ako teraz...

Trt makovy, zvuky z 303 (a 808 a 909) najdes v kazdej vacsej masine od Rolanda, takisto ini vyrobcovia vypachavaju ROM-ky zvukmi z 303. Netvrdim ze zvuk z 303 je odpad, skor to upresnim: odpad je ten, kto este aj v dnednej dobe povazuje 303 alebo 808 alebo 909 za modlu a kinga elektronickej hudby.
Dendy: no to som zvedavy, strasne zvedavy co na tomto ABL Pro naladis, lad a posialaj ukazky, velmi rad si to vypocujem tu modernu dnb basu robenu na ABL alebo ABL Pro z ktorej padnem na zadok. Ale myslim si ze prd vyladis.
Dendy: no to som zvedavy, strasne zvedavy co na tomto ABL Pro naladis, lad a posialaj ukazky, velmi rad si to vypocujem tu modernu dnb basu robenu na ABL alebo ABL Pro z ktorej padnem na zadok. Ale myslim si ze prd vyladis.
[quote="Hawkens"]Trt makovy, zvuky z 303 (a 808 a 909) najdes v kazdej vacsej masine od Rolanda, takisto ini vyrobcovia vypachavaju ROM-ky zvukmi z 303. Netvrdim ze zvuk z 303 je odpad, skor to upresnim: odpad je ten, kto este aj v dnednej dobe povazuje 303 alebo 808 alebo 909 za modlu a kinga elektronickej hudby.
Zrovna roland tb-303 si myslim ze je zvukove Kingng nejvetsi, pokud se bavime o 303.... Funkcne je uplne jinde to je pravda....
Zrovna roland tb-303 si myslim ze je zvukove Kingng nejvetsi, pokud se bavime o 303.... Funkcne je uplne jinde to je pravda....
...
BTW. aky vyznam ma zase synth s takymito moznostami...2osc s 3 klasickymi priebehmi, PW modulation, FM, Sync, to tu uz je snad po milionty krat, ved to dokaze strasne vela syntakov...nepocul som z toho zvuk, ale trufam si povedat ze to nebude nejaka prevratna novinka, nieco co by nedokazali ine soft synthy....mna skor zaujima aky vyvoj nastane v buducnosti, mohlo by uz prist nieco co by vyraznejsie vytrcalo spomedzi doterajsich soft synthov, ale ked uz tu bolo asi vsetko pokombinovane s doterajsimi technologiami tak pochybujem ze sa v blizkej dobe nieco take objavi....