Band In A Box + WIN XP
Band In A Box + WIN XP
Pouziva niekto soft BAND IN A BOX ? Nemozem ho rozchodit na XP.Vyrobca tvrdi,ze v novej verzii je to vyriesene,ale po spusteni mi to hned spadne !!! (plati to aj pre verziu 11 aj novu 12)
Tento program som objavil iba nedavno a jeho myslienka ma velmi zaujala.Tak prosim vase dobre rady !!!
Tento program som objavil iba nedavno a jeho myslienka ma velmi zaujala.Tak prosim vase dobre rady !!!
- bluerecording
- bluerecording
Kexík, videl si vôbec ten software, keď ním tak opovrhuješ? Radil by som ti pozrie? sa na to bližšie. BIAB je skvelý na aranžovanie hocjakých viachlasých skladieb, big bandov, chorálov, ale hlavne jazových štandardov.
Funkcia vytvorenia sóla, to je niečo. A tie sóla nie sú len tak hocjaké. Volakdo si dal námahu a vyrobil štýly rôznych jazzových špičiek (H. Hancock, P. Metheny, C. Parker, M. Davis, atď).
Ako program pre učiteľov hudby je k nezaplateniu a žiadny podobný neexistuje.
Zo súboru midi excerpuje akordy a dokáže vytvori? aj štýl.
Na, tu máš...
Funkcia vytvorenia sóla, to je niečo. A tie sóla nie sú len tak hocjaké. Volakdo si dal námahu a vyrobil štýly rôznych jazzových špičiek (H. Hancock, P. Metheny, C. Parker, M. Davis, atď).
Ako program pre učiteľov hudby je k nezaplateniu a žiadny podobný neexistuje.
Zo súboru midi excerpuje akordy a dokáže vytvori? aj štýl.
Na, tu máš...
- bluerecording
Úbohý Kexík, veď ty nevieš na čo Band In A Box slúži. Ale nevadí POVIEM TI TO. - Lepší spôsob vyučovania improvizácie neexistuje, lepší spôsob učenia aranžovania big bandu neexistuje. V BIABE si môžeš a máš vytvori? vlastný štýl svojho vlastného big bandu ako mal D. Ellington C. Basie - to ti ale asi nič nehovori, štýl big bandu, že? Vytvori? si vlastný štýl orchestru, nauči? sa vedenie hlasov, rozvíjanie myšlienok, kantilén, harmonického cítenia, rozostavenia jednotlivých sólových nástrojov, monódia, polyfónia, - mám ešte pokračova??
Biab je jednoznačne najpoužívanejší výukový soft (napr.Berkley University). Nakoniec, spústa svetových ocenení o tom svedčí, takže sa treba trochu porohliadnu? skôr ako nevedomo skritizujem, že, Kexík.
Biab je jednoznačne najpoužívanejší výukový soft (napr.Berkley University). Nakoniec, spústa svetových ocenení o tom svedčí, takže sa treba trochu porohliadnu? skôr ako nevedomo skritizujem, že, Kexík.