Banky do VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Banky do VSTi

Příspěvek od shafa » 15 říj 2005 09:36

Jak sem psal v tematu o nej Vsti, rad bych otevrel debatu o nejlepsich bankach pro vsti....
Osobne si cenim toho, co pro nase pluginy delaji chlapci z Vengeance a Prosounds.

Muj top je nasledujici:

VANGUARD:
Revolution Soundbank
Vengeance Vanguard Soundset Part II
DHS Signature Soundbank

V-STATION:
Club4k Part1 - VStation Soundset

Z3TA:
Virus z3ta+ MOD v2
z3ta+ ProSounds z3ta+MaX

DISCODSP DISCOVERY
Discovery Soundset by Manuel Schleis Vengeance

PRO53
Vengeance Sound - Prophecy Soundset for NI Pro53



Prakticky bych tady toho mohl casem napsat vic. Nedavno se mi totiz povedlo stahnout soubor (200mb), ktery ma banek vice nez spousty a jeste sem nemel cas je vsechny vyzkouset :cry:
Naposledy upravil(a) shafa dne 15 říj 2005 10:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 říj 2005 09:56

shafa: ten soubor bych mel velmi rad na svym HD...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

shafa
Příspěvky: 162
Registrován: 27 úno 2005 18:29

Příspěvek od shafa » 15 říj 2005 10:01

Cyril píše:shafa: ten soubor bych mel velmi rad na svym HD...
Po pravde receno to ted prolezam a budu si to asi muset protridit....
Semtam bliti :D

Ale ozvi se na _ICQ_ nejak to vyresime :D

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 říj 2005 11:31

Ja mam jenom skype a pak tady moznost private messages...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Re: Banky do VSTi

Příspěvek od kora » 15 říj 2005 11:57

to : shafa

Vengeance, Manuel Schleis je fakt cool.

Uživatelský avatar
sparX
Příspěvky: 328
Registrován: 21 kvě 2003 08:52

Příspěvek od sparX » 15 říj 2005 13:20


Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 říj 2005 13:30

sparX: kdyz se ted bavime o Tatu, kdyz kliknes na ukazku cislo 1 z pro53, to zni jako ony, zlaticka moje... :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

presety

Příspěvek od bassline » 15 říj 2005 13:33

Jedine VLASTNE presety........

....
to sa ale sklada, ked tam clovek nacapi same cudzie presety, co ? :D

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 říj 2005 13:47

bassline: ne, clovek z nich muze vyjit a upravit si je k obrazu svemu... Nebo ty jsi vynalezl zvuk piana, smyccu, fletny...? A taky na ne hrajes, ne... Zbytecna debata.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 říj 2005 13:50

bassline: A ja nejsem nakej fyzik nebo co, bez presetu dokazu fungovat akorat tak s ehm (audiorealism) bassline ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 15 říj 2005 13:57

Cyril:......tu sa bavime predsa o presetoch pre syntetizery, nie o samploch realnych akustickych nastrojov.

Vyrobit zvuk uz z existujucegho presetu pre mna osobne nie je uz ono. Ja rad zacinam od najnizsieho stupna(init presetu), teda od sinusu alebo sawtooth priebehu :-)...

A na to nemusis byt vobec fyzik aby si urobil vlastne presety, to odkial mas preboha :D ...

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 15 říj 2005 14:17

kdyz uz sme u tech bank nemate nekdo banku na Yamahu CS6x od vengeance ?

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 17 říj 2005 08:55

TOM-Thak píše:kdyz uz sme u tech bank nemate nekdo banku na Yamahu CS6x od vengeance ?
A nebo na Rolanda XP-80 :lol:

kora
Příspěvky: 134
Registrován: 11 čer 2004 20:33

Příspěvek od kora » 17 říj 2005 09:07

Ondrash píše:
TOM-Thak píše:kdyz uz sme u tech bank nemate nekdo banku na Yamahu CS6x od vengeance ?
A nebo na Rolanda XP-80 :lol:
Bohuzel Vengeance neudelala zadnou banku na XP :(
Doporucuju rozsirit kartama techno, House, VintageSynth :idea:

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 07 zář 2006 22:52

zdravim trance šílence /kora,shafa ...... atd/
otevřu tohle téma protože mě včera napadla taková blbost....
nechcete udělat sounsety ? jen tak naše ......bylo by to on-line zde

predstava :

založím zde vždy jedno fxb- ko daného VST a každý vytvoříme nějaký preset /teda pro trance - hardtrance/ mohla by to byt třeba dobrá inspirace /nejde mi o prachy - nejsem Manuel :o))/ chápu že je to otázka času ,ale nakroutit pár oscilátorů? :o)))

to kora - casem se dostanem i k HW :o))


nic tak kdo má chuť tak zakládám ale je důležitá posloupnost - hodím sem link na zdroj - napište se v pořadí kdo bude dál kroutit .....


začínáme VST - Vanguard,V-station,Z3ta,KorgLeg.Col.


Ezone-soundset.fxb - nakroutil jsem první 3 Leady ...kdo bude pokračovat ? :o))))


link:

http://www.synth.wz.cz/Ezone-soundset.fxb




a doufam ze pouze neokopcite Schleise nebo Synthation :lol:

Odpovědět