Battery 3 new kit

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Torch

Battery 3 new kit

Příspěvek od Torch »

Ahoj,

předem se omlouvám, že Vás zdržuji od rozdělaných projektů, ovšem mám jistý komplikovaný problém spojený s tvořením nového kitu v battery 3.
Jde o to, že když si vytvořím nový kit a nahážu do něj všechny samply co potřebuji a uložím, tak mě hrajou pouze do doby než kit reloadnu.
Kit funguje jen na jedno použití a to v době kdy jsem kit vytvořil. Po dalším otevření v něm sice samply jsou, ovšem po kliku na ně z nich nedostanu žádný zvuk. Battery jsem získal koupí KOMPLETE7. Setkal se někdo s takovým problémem? :roll:

Torch

Amorph
Moderátor

Re: Battery 3 new kit

Příspěvek od Amorph »

hm, takovej problem jsem nikdy nemel. Zkus hodit screenshot, jak to sejvujes a jak to pak vypada, kdyz to naloaduejs.

Torch

Příspěvek od Torch »

Po uložení to vypadá stejně jako po reloadu, zvuky se načtou, ale nedostanu z toho žádným zpusobem zvuk. Při ukládání by problém být neměl. patch + samples.

Obrázek

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

covece tak to nevim, fakt me nic nenapada. Asi zbyva zkusit support NI...

Martas

Příspěvek od Martas »

Cau,
a kdyz kliknes na jednotlivy bunky, tak se taky nic neozve? Ani level indikator nahore nic neukazuje? A jeste jedna vec. Kdyz naloudujes nejakou jinou banku, pak ji ulozis treba nekam jinam vcetne samplu, tak to po naloudovani zpet te nove ulozene banky taky nahraje? Nebo je to jen pri importu tvych samplu so bunek??
M.

Torch

Příspěvek od Torch »

Právě, že se nic neozve ani po kliku na jednotlivou bunku. Indikátor taktéž neukáže nic. Když uložím dejme tomu hned první kit z original library battery a reloadnu. Tak je to stejne jako kdybych vytvořil svuj vlastní kit. Vubec to nehraje...

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja mam takovej dojem, ze tam ty zvuky nacteny nejsou, jen jejich parametry vcetne waveformu.. merak na baterce (vystup meter) ti asi nic neukazuje, ze?
kdyz ale natahnes original kit, tak to zacne hrat, ze?

Torch

Příspěvek od Torch »

Jakmile jsem už načetl svuj uložený kit nehrajou ani originální. A moje samply se načtou to vidim když ho vyberu.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jak vidis? i kdyz ona batterka ukazuje i velikost samplu v kB, ze jo?
a co tohle, to by mohlo bejt ono: http://www.native-instruments.com/forum ... hp?t=98963

Torch

Příspěvek od Torch »

Ano, ukazuje i kB a ješte když otevřu kit tak v progressu...
Díky za link, procházím to a zatim mají všichni stejný problém. Uvidim co helpdesk na to.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no jsou tam reseni ve starsi verzi, to nekomu pomohlo

Odpovědět