Při použití Superior drummer 2 a Addictive drums to je OK,ale jelikož jsem zjistil že BFD2 Při použití banky AFJ je podstatně pro mě lepší.Jenomže se potýkám s problemem
hlavně když dělám Freeze že občas náhodně si to vybere nějaký crash a usekne ho dříve než dozní.Zkoušel jsem nastavení v Engine jako je Max cache buffers na 128 i max voise či preview RAM audio only a nic moc.Taky jsem zkoušel Load all to RAM,ale chová se to tak jako by se tam nahrávala celá banka z MDD a nestačí ramka na PC.A přitom mám v ramce 3Giga.Setkal jste se s tím někdo.Jistě bude chyba na mojí straně,jen jí najít
BFD2
Je to možný.Je fakt že samotný to jede jako pila.A mužu říct,že ani nezatěžuje moc CPU i když jedu na 88.2.Což superior ho šíleně zatěžuje.A tak to by mě ani tak netrápilo.Kdyby ten Superior neměl tak zahuhlaný rytmičáky (nebo mě se to tak zdá) tak by to šlo.i stěma činelama se nechá něco dělat.Proč to tvrdím?Protože když jsem do svejch amaterskejch nahrávek nandal BFD s AFJ tak se to tak krasně rozjasnilo že volba byla jasná.Akorát taky spotřebuje pěknou sílu v RAM.Když už 3G je málo (myslím to obrazně)
No nic budu bádat.To by bylo abych nenašel dobrej postup.
No nic budu bádat.To by bylo abych nenašel dobrej postup.