Bicí - Loops, MIDI

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
jasach
Příspěvky: 32
Registrován: 20 zář 2011 22:34

Bicí - Loops, MIDI

Příspěvek od jasach »

Ahoj rád bych se poradil na téma bicí vst.
Přibližně před měsícem se mi složil notebook macbook-skončilo to smazáním disku a instalací nového systému, měl jsem zálohu, ale stejně jsem musel znovu natahat všechny vst nástroje zpět. U několika se to nepodařilo a to i u mé bicí opory programu Drumcore free.

Program používá hotové midi smyčky-loops, ty se po nahrání do stopy sladí s BPM a dají se i editovat. Tedy přesně to co jsem chtěl. Programování bicí v Hydrogenu nebylo špatné, ale nekonečné hledání zvuků, třeba hihat mě otrávilo. Program Drumcore je téměř nesehnatelný a to co jsem našel se nedaří nainstalovat.

Pracuji v garagebandu 2011, ten má vlastní bicí loops, ale nevím jak si rozšířit knihovnu o rockové bicí o které mi jde. Nechci nic speciálního (nepotřebuji hiphop nebo metalové bicí), ale jen základní 4/4 rytmus, rytmus s ride, nějaký ten přechod, nebo činel na začátku taktu....problém je, že pracuji na starším stoji (2010) se sytémem os x 10.9.5., nedá se tedy instalovat něco nového....

Představuji si tedy něco jako ten Drumcore
Díky moc
Jakub

biscuit
Příspěvky: 10591
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Bicí - Loops, MIDI

Příspěvek od biscuit »

tuhle verzi jsi zkoušel nainstalovat?
https://mega.nz/file/X0wilKxK#20gycdg4X ... oqkpnOTNtw
stejné asi i zde:
http://www.dontcrack.com/freeware/downl ... core-Free/

jeden z prvních linků, které na mě bafly...

případně web developera:
http://www.sonomawireworks.com/
a nebo si udělat radost třeba i placenou verzí...
https://www.sonomawireworks.com/store/i ... cts_id=427

jasach
Příspěvky: 32
Registrován: 20 zář 2011 22:34

Re: Bicí - Loops, MIDI

Příspěvek od jasach »

Děkuji, zkouším ten první link. Druhý nefunguje. Placená verze mě dost láká, ale trochu se obávám o kompatibilitu. Když nezdaří ta free verze asi to risknu je to teď ve slevě za 29 dolarů. Ještě jednou dík. Uvidíme zda někdo ještě navrhne jiné řešení.

jasach
Příspěvky: 32
Registrován: 20 zář 2011 22:34

Re: Bicí - Loops, MIDI

Příspěvek od jasach »

Tak pokoušel jsem se o intalaci z prvního odkazu a měl jsem dejavu, že jsem něco takhle divného dělal. Tohle nebyla běžná instalace, neustále jsem něco rozzipovával cca. 1 hodinu. Před 10 lety jsem to zvládnu, teď se mi to povedlo, ale bez knihovny zvuků:-) Mám soubory cxf a cmf, ale program nefunguje. Není to o dvoukliku na exe nebo dmg. Registrace také neproběhla....

Odpovědět