Brainworx limiter beta verze
Re: Brainworx limiter beta verze
zajimavej koncept. brainworx to maj zmakly.. skoda ze tak drahy, teda na moje pomery 

Stal som sa stastnym majitelom tohto limitera a konstatujem super, este nikdy som nevidel taky limiter co zere tolko CPU 
je to super tool, ale ak pisali o SPL PassEQ ze je zrut CPU, tak asi nemali toto

je to super tool, ale ak pisali o SPL PassEQ ze je zrut CPU, tak asi nemali toto

Coece, ale ked to zavesim pri home masteringu tak mi to vyleti z 1% na 17%
a to je len 1 plugin
limiter 

Sakra, zas taky drahý to není (v porovnání s UAD pluginama třeba), ale už se nestihnu rozmyslet do 30-týho, kdy je 50% sleva. Teď to zkouším na první master a fakt se mi to docela líbí, je to taková dvousečná zbraň, pomocí toho crrosoveru a sidechainu se dá opravit spousta věcí a zároveň se tak i odhalí případné chyby v mixu.
Co se týče zvuku, tak zatim nevim, žádný mršení a distorze a slyšitelný artefakty nevnímám, spíš mi to příjde docela clean, rozhodně to nijak nebarví.
Na seznámení je fajn jejich videotutorial na webu.
Co se týče zvuku, tak zatim nevim, žádný mršení a distorze a slyšitelný artefakty nevnímám, spíš mi to příjde docela clean, rozhodně to nijak nebarví.
Na seznámení je fajn jejich videotutorial na webu.
Ano, rovnaky postreh mam i ja. Nebarvi, je to ciste, nemrvi... 150e, crossover a sidechain je super. Naozaj, aj ked tomu clovek vypece tak to hra furt dobre
Ma sidechain vstup? Alebo daku internu vychtavku?
Pytkin: Interní, pozri video:
http://www.brainworx-music.de/en/plugins/bx_xl
Ještě další dobrá vychytávka je ta, že umí udělat mono pod zvolenou crossfade frekvencí, trochu to pomáhá čitelnosti na basech. Zatím mě to baví.
Jinak ty sidechain věci implementujou i do těch jejich EQ, je to zajímavý pro frekvenční řešení kick a snare, ale to sem zatim koukal jen na videu.
http://www.brainworx-music.de/en/plugins/bx_xl
Ještě další dobrá vychytávka je ta, že umí udělat mono pod zvolenou crossfade frekvencí, trochu to pomáhá čitelnosti na basech. Zatím mě to baví.
Jinak ty sidechain věci implementujou i do těch jejich EQ, je to zajímavý pro frekvenční řešení kick a snare, ale to sem zatim koukal jen na videu.