Brainworx | Vertigo VSC-2

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
biscuit

Brainworx | Vertigo VSC-2

Příspěvek od biscuit »

original neznam, ale emulace se mi moc libi. zkousel jsem na bici grupe a na syntaku, ze kteryho jsem chtel dostat vic stavy a v obou pripadech se mi vysledek moc zamlouval a dosel jsem k nemu snadno a rychle. prednastaveny casy mi prijdou dostatecny, auto release funguje. skoda, ze na nej nemam penize, urcite bych ho poridil...
http://brainworx-music.de/en/plugins/vertigo_vsc-2

c9000

Re: Brainworx | Vertigo VSC-2

Příspěvek od c9000 »

by mě zajímalo jak si to stojí proti HW verzi.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

“We are amazed how accurate the plugin simulates the real deal. We have compared it to the hardware several times now in a professional studio and cannot hear any difference at all. Is that good or bad?!?”, says Andreas Eschenwecker, CEO of Vertigo Sound.
jak moc se temhle vetam da verit, tezko odhadovat..

jinak me u toho docela udivilo, ze se ten kompresor choval v kazdy poloze tak nejak prirozene. nevim cim to, ale proste mi pripadal porad elegantni at jsem do nej cpal cokoliv. ale tohle muze bejt muj subjektivni ulet.. uz jsem to parkrat zazil u jinejch novejch veci. proto uz se taky snazim nenakupovat v horecce z novinky.

matucha

Příspěvek od matucha »

Taky uz mate pocit, ze je tech pluginu nejak moc a ze zadny dalsi nepotrebujete? Chvili sem na to koukal a neco z toho bylo pekny... ale pak ja mam dalsich deset, ktery sou taky fajn a nejspis by se mi jeden z nich libil vic, nebo dva...

c9000

Příspěvek od c9000 »

V posledním roce se toho rojí fakt hodě ale když to člověk projde, vyzkouší tak stejně zustane u nějakýho základního desatera a časem jen prohlubuje ty zkušenosti s tim. U mně v poslední době vede, halvně jednoduchý ovládání a pak to zda to má nějakej přídavnej zvukovej chrakter, průzračný a toxický eq a comp. sem dávno vzdal. Jo a pak taky se mi líbí, když to pěkně vypadá, a je zvláštní jak ten vzhled někdy působí na zvuk :):):)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

vzhled u me pusobi nejen na zvuk, ale i na to jestli ten plugin rad pouzivam - je to psycho, ale je to tak :-)
jinak matousi mas urcite pravdu a je to asi o ty horecce. mam rad novy a novy veci, ale jak na ne seda prach, ukaze se teprv jestli to jsou klasiky, nebo jen vystrelky.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

tohle me nejak nezaujalo..

a jo, je toho nejak moc, ale to je dobre, diky tomu casem prijde zmena a nejakej.. paradigm shift :] lidi asi prestanou fetisizovat emulace hardwaru a budou vznikat uplne novy koncepty. nejaky vlastovky sou, ale lidi na to asi nejsou zatim zvykli... (treba dynamic spectrum mapper z tohodle ranku nebo nejaky veci od melda).

c9000

Příspěvek od c9000 »

Brooklyn / juanita juarez píše:tohle me nejak nezaujalo..

a jo, je toho nejak moc, ale to je dobre, diky tomu casem prijde zmena a nejakej.. paradigm shift :] lidi asi prestanou fetisizovat emulace hardwaru a budou vznikat uplne novy koncepty. nejaky vlastovky sou, ale lidi na to asi nejsou zatim zvykli... (treba dynamic spectrum mapper z tohodle ranku nebo nejaky veci od melda).
za mě v poslední době dvě opravdu dobrý vst věci: Sonimus Satson a Molot.

Odpovědět