CIRCLE software synthesizer

Ostatní audio software, obecná diskuse
Ondra P.

CIRCLE software synthesizer

Příspěvek od Ondra P. »

jsem zvedav na tento synt....

Obrázek

http://www.futureaudioworkshop.com/

Poshook

Příspěvek od Poshook »

fesak

kexik

Příspěvek od kexik »

tie abletonoidne kolieska mi pripominaju zebralette... tu poznate? pravdepodobne najlepsi free wavemorph synth aky so zatial natrafil. moznosti su dost uzasne (za darmo) a zvuk tiez ujde

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

jo, tento interface vyzera tiez ako za trest.. ale predpokladam ze sa to bude dat tonovat farebne.. lebo po chvilke z tych svetlych a tmavych odchadzaju oci...

bassline

Příspěvek od bassline »

no to vyzera byt velmi zaujimave...v tych demach to ma velmi prijemny zvuk...len nechapem preco to ma rovnaky dizajn ako Zebra...

a vidim ze system priradovania modulacii obkukali od NI Massive :-)...ale to je len dobre, lebo sa s tym pohodlne robi...

bassline

Příspěvek od bassline »

bassline

Příspěvek od bassline »

skusali ste to uz niekto ?

Ja som to spustil, zacal som ladit ale mal som pocit ze nejak to na nizsich notach vobec nehra...spustil som si to teda naraz vedla blofelda, naladil na oboch dve rozladene pily a potom jeden obdlznik a ejha, co sa ukazalo :) ...pila z Circle znela oproti Blofovi uplne ako keby isla z nejakeho ekvalizeru alebo BP filtru :lol: ...Circle ma bohuzial uplne tenku pilu oproti Blofovi (rozdiel markantny najma na nizsich tonoch). Pri obdlzniku sa ukazalo nieco podobne, hlbsie tony zneli z Circle uplne chabo, z Blofa to znelo plne...sranda..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

celkove srajda myslim.....

peteness

Příspěvek od peteness »

kexik píše:tie abletonoidne kolieska mi pripominaju zebralette... tu poznate? pravdepodobne najlepsi free wavemorph synth aky so zatial natrafil. moznosti su dost uzasne (za darmo) a zvuk tiez ujde
mne ty abletonske kolecka pripominaji Dblue Glitch. Bezvadny free plugin. Zvukove je to lehce nad urovni beznych freepluginu, ale jako hracka k nezaplaceni!........uz nepotrebujete kupovat a vzapeti prodavat KaossPad :)
http://illformed.org/blog/glitch/
moc prima :wink: :)
btw sekvencer je plne editovatelny, pouziva se i prave mysitko, ctverecky se daji i slucovat kdyz se klikne do leveho okraje
[flash=500,400]http://www.youtube.com/v/wCgENwOytuA&fe ... latedrel=1[/flash]

dendy

Příspěvek od dendy »

glitch je SUPER plugin.. pomerne casto ho pouzivam podla mna plugin ktory bol stvoreny pre psytrance :))

bassline: to ma vobec neprekvapuje, taketo veci sa ti teraz budu stavat VELMI casto ked si realne postavis vedla seba SW synth a HW synth a naladis na oboch to iste :-)) zrovna predvcerom som stiahol novy album od Chi-Ad (kultovy psy projekt, znamy hlavne kedysi v dobach goatrance), pocuvam to, a stale si hovorim "sakra, to hra nejak cudne, tie zvuky su take tenke, ako super napady, melodie, ale zvukovo take nijake...) a potom citam na stranke ze vsetko robene cisto na SW synthoch :) (dufam ze nevyvolam famewar, nechcem sa hadat len pisem realnu prihodu)

aum generator

Příspěvek od aum generator »

dendy: ja by som tipoval, ze glitch niekto stvoril pre glitch (hudobny styl ktory je prekvapivo zalozeny hlavne na trikoch, ake dblue glitch robi) a click'n'cuts a nie pre psytrance :)
jihad on riaa & soza.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

odost lepci je Effectrix od Shugar Bytes, ale neni free.....
http://www.sugar-bytes.com/content/prod ... hp?lang=en

kexik

Příspěvek od kexik »

gliltch je fajn :)
dost cajovy filter ale vie to tolko veci ze nevadi. urcite ho skor/neskor na nieco pouzijem

kexik

Příspěvek od kexik »

bassline píše:skusali ste to uz niekto ?

Ja som to spustil, zacal som ladit ale mal som pocit ze nejak to na nizsich notach vobec nehra...spustil som si to teda naraz vedla blofelda, naladil na oboch dve rozladene pily a potom jeden obdlznik a ejha, co sa ukazalo :) ...pila z Circle znela oproti Blofovi uplne ako keby isla z nejakeho ekvalizeru alebo BP filtru :lol: ...Circle ma bohuzial uplne tenku pilu oproti Blofovi (rozdiel markantny najma na nizsich tonoch). Pri obdlzniku sa ukazalo nieco podobne, hlbsie tony zneli z Circle uplne chabo, z Blofa to znelo plne...sranda..
signaly s hranami su hacikom pre DA prevodnik, na hranach vznikaju bud zakmity, alebo je hrana zaoblena od antialiasingoveho filtra. z tohto dovodu cim horsi prevodnik, tym znie square "tucnejsie". po ofiltrovani v D domene ti to bude zniet uplne rovnako, schvalne... v tomto smere su VA krabice velky odrb a nema zmysel porovnavat cisty square. alebo pouzivas v trackoch suchy square?

bassline

Příspěvek od bassline »

kexik:...to je uplne jedno aky priebeh pouzijem, proste to v spodkoch vobec nehra a znie to ako keby tam nieco chybalo...je jedno ci to je ciste, ci viac priebehov odladenych, ci je to odfiltrovane, modulovane....proste 'TO' tam chyba ...vyskusam aj ine sw ako pri tom budu zniet som celkom zvedavy...

Odpovědět