http://www.futureaudioworkshop.com/
mne ty abletonske kolecka pripominaji Dblue Glitch. Bezvadny free plugin. Zvukove je to lehce nad urovni beznych freepluginu, ale jako hracka k nezaplaceni!........uz nepotrebujete kupovat a vzapeti prodavat KaossPadkexik píše:tie abletonoidne kolieska mi pripominaju zebralette... tu poznate? pravdepodobne najlepsi free wavemorph synth aky so zatial natrafil. moznosti su dost uzasne (za darmo) a zvuk tiez ujde
signaly s hranami su hacikom pre DA prevodnik, na hranach vznikaju bud zakmity, alebo je hrana zaoblena od antialiasingoveho filtra. z tohto dovodu cim horsi prevodnik, tym znie square "tucnejsie". po ofiltrovani v D domene ti to bude zniet uplne rovnako, schvalne... v tomto smere su VA krabice velky odrb a nema zmysel porovnavat cisty square. alebo pouzivas v trackoch suchy square?bassline píše:skusali ste to uz niekto ?
Ja som to spustil, zacal som ladit ale mal som pocit ze nejak to na nizsich notach vobec nehra...spustil som si to teda naraz vedla blofelda, naladil na oboch dve rozladene pily a potom jeden obdlznik a ejha, co sa ukazalo :) ...pila z Circle znela oproti Blofovi uplne ako keby isla z nejakeho ekvalizeru alebo BP filtru :lol: ...Circle ma bohuzial uplne tenku pilu oproti Blofovi (rozdiel markantny najma na nizsich tonoch). Pri obdlzniku sa ukazalo nieco podobne, hlbsie tony zneli z Circle uplne chabo, z Blofa to znelo plne...sranda..