co sa tyka objektov tam je samplitude trocha dalej.. reaper nema moznost automatizacie vst zaesenych na objekt a tiez nieje mozne davat sendy per objekt - len per track.. co sa tyka poctu efektov na objekte tam nieje ziadny limit takze tu ma zase navrch (pisal si ze samplitude je limitovane na
Nj slusny zoznam si dal

nic z tohto naozaj nema:
safa píše:
- Editace SCORE a tisk partitury
- Automatizace v ramci objektu
- Zvuky s ruznymi vzorkovackami a bit hloubkami v jednom projektu
- Spectral Cleaning
- Prace se Surroundem (5.1)
- CompariSonic zobrazeni WAV krivky <<<< netusim co to je

)
- Kompilace a vypalovani CD
- Indikator (pocitadlo) dropoutu <<<< a to je k comu dobre

))
- Vestaveny odsumovaci algotirmus
- Vice nez dva formaty casovych udaju na casove ose
- Pokrocile rezimy vizualizace (krome VU metru s ruznymi stupnicemi pro ruzne ucely take directionmeter, fazomer, spektralni analyzer, spektroskop)
- Virtualni stopy pod kazdou stopou s moznosti kompilace hlavni stopy - Revolver Tracks
presne si nie som isty ako toto funguje, ale zrejme nic obdobne reaper nema.. ma sice az 64 virtualnych kanalov na stopu ale tie sluzia
na routing audia z/do inych stop pre viac vstupove/vystupove pluginy... potom este mozes v ramci objektu zobrazit paralelne pod sebou viac tejkov
jedenj nahravky ale vzdy v 1 momente moze hrat len 1 selectnuta takze to asi nebude tiez ono...
safa píše:(jedna neuchopitelna a tezce dokazatelna, presto vsak hojne uznavana... vybornej zvuk
No jasne.. ale teorereticky neni dovod aby reaper akokolvek zaostaval pretoze ma 64bit mixing engine a co sa tyka render exportu
ma implementovane top renerovacie algoritmy (az do 512pt HQ SINC)
safa píše:Fazove linearni EQ soucasti SW
Toto by ma zaujimalo - niekto tu pisal ze ma ... ktory z tych cockos pluginov je phase linear ??
Btw. ako ma samplitude vyriesene MIDI, audio, FX, grop stopy ?? toto ma napriklad v cubase neuveritelne vytacalo - milion roznych typov stop.. v reaperovi sa mi strasne paci ze je proste len 1 stopa univerzalna a co na nej prave hra (midi alebo audio), to hra... a kazda stopa moze byt zaroven aj group, aj send, aj cokolvek..
dalsia vec co sa mi paci vreaperovi je moznost navolit si ktore stopy sa maju zobrazovat LEN v mixeri a ktore LEN v sekvencer view ... - velmi uzitocne z hladiska prehladnosti projektu ...