DAW a Windows 8
Re: DAW a Windows 8
hmm .. pekne cisla .. potom nech mi dakto hovori, ze windows 7 je dobry operacny system 

no ved plny mountain lion tolko stoji .. bud ho mas v pocitaci alebo upgradujes..Symphonic píše: Navíc za tu cenu máš plný OS nikoli jen upgrade. Kolik stojí plný mountain lion?![]()
https://itunes.apple.com/sk/app/os-x-mo ... 6512?mt=12
Preco si zmazal svoje prispevky ?
Smazal jsem jeden. Protoze jsem zjistil, ze nekterym lidem jejich pravdu nevymluvim a prestalo me to bavit. Enjoy the discussion.
nerozumiem na co narazas .. ale mas na to pravo ..
Windows 7 doporučuju, jsou stabilnější, míň problémů a všechno běhá tak jak má. XP jsou už fakt vykopávka.
U těch W8 bych se bál nevychytanosti a driverů.
U těch W8 bych se bál nevychytanosti a driverů.
presne. pre mna je XP pre DAW uplne super prave v tom, ze ho mam uplne upravene podla seba a vypnute chujoviny a presne viem co kde je. v praci mam Win7 a je to uplna hroza co sa tohto tyka... fakt si neviem prečdstavit ze by som mal mat na nom DAWbassline píše:Pochopim ak nova verzia operacneho systemu prinasa vyssiu rychlost, nejake nove funkcne vychytavky a pod. Nerozumiem ale tomu, preco je nutne totalne zrusit tu jednoduchost a prehladnost ovladania. Neviem ci som z ineho sveta, ale ovladanie ktore prinieslo Vista a 7cky je oproti XP totalne komplikovane, neprehladne a neintuitivne. Proste veci ako classic start menu, classic tray icons, quicklaunch icons, normalne schovavanie aplikacii na taskbar...zrusili a nahradili to nejakou pre mna osobne komplikovanou a neintuitivnou nahradou, ktora ma byt akoze lepsia...keby tam nechali aspon moznost nastavit klasiku. Sice sa to ciastocne da, ale dost netradicnymi sposobmi..
Uveď prosím příklad, co ti brání ve win 7 používat DAW. To by mě celkem zajímalo.
Taky moc nechápu co v případě používání DAW záleží na typu chování systému v jiných situacích. Když běží DAW je uplně jedno jestli to běží na XP,7, nebo OSX 

Poklop je to len o mne samozrejme, netvrdim ze sa to neda
Moze to byt len nejaky moj blok zo starsich casov, kedy sme vypinali kazdu sprostost a vyladovali system aby sme ho mali efektivny pre DAW a nic zbytocne tam neslo. bola to cela veda. dnes su compy rychle a je asi jedno ci mate na pozadi obrazok alebo zapnuty setric. ale vo mne nejako zopstala ta strohost a minimalistickost a moznost editovat prakticky cokolvek... na bezne pouzivanie mi je to jedno. na DAW sa mi paci ked je to take ako na XP. kedysi som fical na Atari s Cubase a keby to dokazalo audio, tak to mam doteraz 

Ja jsem ve Win XP ani ve Win7 nic nenastavoval, krome classic skinu a po roce pouizvani W7 musim rict, ze jsou obecne prijemnejsi a stabilnejsi jak vzhledem k daw tak ke zbytku systemu.
ja za seba musim povedat , ze mi win7 vadi a neviem si na neho zvyknut .. otravne to je hrozne ..
Vzdy vsude pises ze pouzivas maca take zvykani na W7?Pytkin píše:ja za seba musim povedat , ze mi win7 vadi a neviem si na neho zvyknut .. otravne to je hrozne ..

Jinak - mel sem pocit ze toto vlakno by melo byt o realnych zkusenostech s Win8 a DAW, ne o necich pocitech, a jak si (achich ouvej) nemuze zvyknout na ikonky ve Win7... na to by bylo vhodnejsi nejake vlakno ve "smetiste"...
Symphonic : Windows je virus .. to je vsade okolo nas .. nevyhnes sa mu ..