DAW a Windows 8
- Jens Ludwig
DAW a Windows 8
Nejsem si jist, zda už jsou oficiálně venku, ale znám pár betatesterů, kteří si je nemohou vynachválit - máte někdo zkušenost s provozem na DAW???
Re: DAW a Windows 8
A v čem je to lepší než Windows 7 ?
- Jens Ludwig
no, podle toho, co říkal kamarád, který je součástí toho betatestu, tak mají menší nároky na běh (míň zabrané paměti, menší využití CPU), jsou rychlejší... to jsem slyšel - osobně vyzkoušeno nemám, proto se zajímám...
ja s mojim WinXP sa tu uz zachvilu budem citit ako z praveku 

jo .. mna by tiez zaujimali vyhody oproti windows XP ..
Pytkine ze si nedas pokoj :]
preco ? mna to fakt zaujima , kolko by som usetril CPU vykonu prechodom na Win8 .. ak aspon 10-15% , tak by som nad tym zacal uvazovat .. nove drivery na UAD uz aj tak tusim nejdu na XP , takze ma upgrade asi neminie .. A windows 7 je nepouzitelny , takze ma windows 8 zaujima .. I ked je tu stale varianta hackintosh .. co by tiez bolo riesenie ..
Win7 jsou pouzitelny, jsou vyrazne stabilnejsi a rychlejsi nez XPcka. Ze s tim ty mas problem je anomalie :]. Osmicky jsou jeste o neco rychlejsi.
no .. super .. takze vsetci vedia , ze je to rychlejsie .. tak ma zaujima ci to dakto meral .. o kolko .. trebars .. na windows XP pustim 100x daky reverb .. a na windows 8 ho pustim 150x .. nerobili dakde dake testy ?
Kdyby Mrkvosoft presel na politiku jako Apple, tak bych o tom premejslel..
ale takhle asi zustanu u win7. Kupovat kazdy dva roky OS za 3.5tisice
mi prijde blbost.. za to mam 2 upgrady na cubase.
ale takhle asi zustanu u win7. Kupovat kazdy dva roky OS za 3.5tisice
mi prijde blbost.. za to mam 2 upgrady na cubase.
a navyse zakazdym ten windows totalne rozjebu ..
- Jens Ludwig
Tak já právě někde čet, že případněj update do nějaký doby má bejt skoro zdarma....
... no co se týče Vista -> 7 tak se mi zdá, že to naopak trochu zjebali dohromady
... no co se týče Vista -> 7 tak se mi zdá, že to naopak trochu zjebali dohromady
Čím dál častěji si ověřuju zlaté pravidlo: neupgradovat nic, co funguje 

- Jens Ludwig
tak já se zajmám z důvodu, že nechci dělat upgrade, ael takříkajíc stavět na zeleném pahorku
jinak s Ivem souhlasím....
jinak s Ivem souhlasím....