čau
potřeboval bych poradit něco kvalitního na delaye chtěl bych aby to umělo sinchronizace do rytmu a změnu pitche taky bych byl rád za rozumný nároky na CPU ale to už je vededlejší... dalším sereptičkám se nebráním takže co používáte ?
tak jsem narychlo otestoval ten Fabfilter Timeless a je to docela monstrum vyloudit se z toho dají parádní zvuky o tom žádná ale mě by se hodilo něco krapet jednoduššího... věřím ale že využití u mě najde...
Kdysi ho tady propagoval Syncro a od te doby nic jineho nepouzivam. Zkus ten posledni preset Endless, nebo dotted 1/4 pingpong, nebo nechat delsi feedback a zavrit shora filtrem at to nevazbi.........proste parada a zadara.
Moje nejoblibenejsi (momentalne nejpouzivanejsi) delay pluginy jsou vsechny FREE, jednoduchy a funkcni kousky, stara skola - v jednoduchosti je sila. Mimo to tyhle mi pripominaj moje HW krabice.
Zminenej Bionic Delay mam taky moc rad - je to klon delaye, kterej byl soucasti Logicu 6. Kdyz jsem z Logicu odchazel do Nuenda tenhle delay mi strasne chybel, tak jsem pak byl nadsenej ze ho mam i pro Nuendo - skvelej delay.
díky za typy prošel jsem je ale musím konstatovat že ten Bionic je fakt Klasa myslím že jsem našel co jsem hledal svejma možnostma mi naprosto vyhovuje!
Kjaerhus Audio - Classic Delay - je naozaj vynikajuci, X-krat som ho pouzil na gitaru aj spev. a rovno mozem odporucit, aj ked nebola taka otazka, Kjaerhus Audio - Classic Chorus - tiez paradny, uplne nenarocny...