drum sampler VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
mario.severin

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od mario.severin »

:) Díky také, mám radost, když kvalitní plugin najde své uživatele (navíc REAPERisty :D jako já)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jinak me napada, ze by se urcite dal pouzit i ten sample tank, kterej je ted jeste dva dny za supr cenu...

dendy

Příspěvek od dendy »

tak, sample tank uz je predsa len inde cenovo aj zo zlavou.. a je to uz tak trosku "tank", pouzivat saple tak ako bici sampler mi prida ako orat malu zahradku traktorom :-) prave v jednoduchosti ale pritom slusnej vybave je krasa tohto poise ...

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Ještě chvíli ho vychvalujte a zkusím ho nainstalovat taky :) .
Ta cena je fajn a určitě by mi to zjednodušilo exporty. Na druhou stranu, pokud by to nesneslo zvukové srovnání s AKAIem S5000, tak by to pro mě byl krok zpět
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

dendy

Příspěvek od dendy »

zvukovo som nepostrehol ziadne problemy ale zase ja som hluchy ako poleno takze v tomto moj nazor nieje smerodatny :)

vsak - sup sup, stiahnut demo, vyskusat, podelit sa s dojmami :)

bassline

Příspěvek od bassline »

Ouuuuu.....tak je to v prdeli...zistil som ze to nedokaze automatizovat parametre obalky samplu :( :( :( ...megadolezita je pre mna napr. moznost automatizovat DECAY alebo HOLD pre AMP ENVELOPE....v zozname automatizovatelnych parametrov som to nenasiel...do frasa....

Myslel som ze to funguje tak, ze pri VST pluginoch je automaticke ze sa daju automatizovat vsetky jeho parametre...

dendy

Příspěvek od dendy »

to chces naco preboha automatizovat a specialne pri bicich :-) to som vzivote nepotreboval :-))

ono to sa totiz robi tak ze vela takychto veci co za bezne nikto nikdy nepotrebuje automatizovat sa pri zmene "predrenderuju" v pamati pluginu aby sa setrilo vykonom CPU..

bassline

Příspěvek od bassline »

Ja tvorim uplne inak nez ty :)

Potrebujem to aby som mohol v urcitych usekoch skladby menit decay bubnov...menim takto aj pitch, ten sa sice da, ale decay ampu nie....

mario.severin

bassline: Níže jsem pástnul link na "Feature requests topic" na KVR. Mám pocit, že tam nedávno něco zaznělo o automatizaci obálky. Ale jestli ne, tak zkusíme přesvědčit autora o dodělání. Neměl by to být problém... 8)

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

bassline

Příspěvek od bassline »

Mario: si borec :D

Super, vytvorim nejaky posobivy text cez vikend, zaregistrujem sa na KVR a pastnem to tam...mozno moje prosby budu vypocute :)

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja tiež furt automatizujem bicie.. ale v abletone na to vts nepotrebujem :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

tak minimalne co sa tyka zvuku myslim ze to kazdy moze pouzivat s kludnym svedomim :-) tu je maly test, 8taktovy loop, raz priamo v audio stopach jednotlive zvuky, potom nahadzane na pady v poise.. cize 8taktov hra priamo audio, potom 8 taktov hra poise, potom mala obmena a zae 8taktov priamo audio a 8 taktov poise...

ja mojimi usami nie som schopny postrehnut ziadny rozdiel :)

http://www.dendy.sk/ezonetracks/poise_v ... r_test.wav

bassline

Příspěvek od bassline »

super, diky za test ;-D

mario.severin

dendy: pěkný test.

Kdysi dávno jsem si všiml na Majken Grizzly (free drum sampler), že použitý samply byly úplně zprzněný. Nevím, jak je to možný ale byly...

dendy

Příspěvek od dendy »

skusil som aj ten grizzli - pri mono samploch tam ziadny rozdiel oproti poise a raw wav nebol, prolem ale nastal pri stereo saploch - grizzly aj ked nahodis stereo sampel na pad tak ho prehra mono ... plus nema browser samplov s prehravanim a uz vobec nefunguje drag'n'drop samplu na pad ako v poise.. takze poise jasne vedie :-)

Odpovědět