drum sampler VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od mario.severin » 27 kvě 2010 21:41

:) Díky také, mám radost, když kvalitní plugin najde své uživatele (navíc REAPERisty :D jako já)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od biscuit » 28 kvě 2010 11:10

jinak me napada, ze by se urcite dal pouzit i ten sample tank, kterej je ted jeste dva dny za supr cenu...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 28 kvě 2010 12:57

tak, sample tank uz je predsa len inde cenovo aj zo zlavou.. a je to uz tak trosku "tank", pouzivat saple tak ako bici sampler mi prida ako orat malu zahradku traktorom :-) prave v jednoduchosti ale pritom slusnej vybave je krasa tohto poise ...

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od Tudy » 28 kvě 2010 14:41

Ještě chvíli ho vychvalujte a zkusím ho nainstalovat taky :) .
Ta cena je fajn a určitě by mi to zjednodušilo exporty. Na druhou stranu, pokud by to nesneslo zvukové srovnání s AKAIem S5000, tak by to pro mě byl krok zpět
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 28 kvě 2010 14:47

zvukovo som nepostrehol ziadne problemy ale zase ja som hluchy ako poleno takze v tomto moj nazor nieje smerodatny :)

vsak - sup sup, stiahnut demo, vyskusat, podelit sa s dojmami :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2010 19:45

Ouuuuu.....tak je to v prdeli...zistil som ze to nedokaze automatizovat parametre obalky samplu :( :( :( ...megadolezita je pre mna napr. moznost automatizovat DECAY alebo HOLD pre AMP ENVELOPE....v zozname automatizovatelnych parametrov som to nenasiel...do frasa....

Myslel som ze to funguje tak, ze pri VST pluginoch je automaticke ze sa daju automatizovat vsetky jeho parametre...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 28 kvě 2010 20:12

to chces naco preboha automatizovat a specialne pri bicich :-) to som vzivote nepotreboval :-))

ono to sa totiz robi tak ze vela takychto veci co za bezne nikto nikdy nepotrebuje automatizovat sa pri zmene "predrenderuju" v pamati pluginu aby sa setrilo vykonom CPU..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2010 20:19

Ja tvorim uplne inak nez ty :)

Potrebujem to aby som mohol v urcitych usekoch skladby menit decay bubnov...menim takto aj pitch, ten sa sice da, ale decay ampu nie....

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od mario.severin » 28 kvě 2010 20:20

bassline: Níže jsem pástnul link na "Feature requests topic" na KVR. Mám pocit, že tam nedávno něco zaznělo o automatizaci obálky. Ale jestli ne, tak zkusíme přesvědčit autora o dodělání. Neměl by to být problém... 8)

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2010 20:23

Mario: si borec :D

Super, vytvorim nejaky posobivy text cez vikend, zaregistrujem sa na KVR a pastnem to tam...mozno moje prosby budu vypocute :)

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 28 kvě 2010 21:43

ja tiež furt automatizujem bicie.. ale v abletone na to vts nepotrebujem :wink:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 04 čer 2010 00:05

tak minimalne co sa tyka zvuku myslim ze to kazdy moze pouzivat s kludnym svedomim :-) tu je maly test, 8taktovy loop, raz priamo v audio stopach jednotlive zvuky, potom nahadzane na pady v poise.. cize 8taktov hra priamo audio, potom 8 taktov hra poise, potom mala obmena a zae 8taktov priamo audio a 8 taktov poise...

ja mojimi usami nie som schopny postrehnut ziadny rozdiel :)

http://www.dendy.sk/ezonetracks/poise_v ... r_test.wav

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od bassline » 04 čer 2010 09:07

super, diky za test ;-D

Uživatelský avatar
mario.severin
Příspěvky: 127
Registrován: 02 úno 2007 14:08

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od mario.severin » 04 čer 2010 11:46

dendy: pěkný test.

Kdysi dávno jsem si všiml na Majken Grizzly (free drum sampler), že použitý samply byly úplně zprzněný. Nevím, jak je to možný ale byly...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: drum sampler VSTi

Příspěvek od dendy » 04 čer 2010 12:10

skusil som aj ten grizzli - pri mono samploch tam ziadny rozdiel oproti poise a raw wav nebol, prolem ale nastal pri stereo saploch - grizzly aj ked nahodis stereo sampel na pad tak ho prehra mono ... plus nema browser samplov s prehravanim a uz vobec nefunguje drag'n'drop samplu na pad ako v poise.. takze poise jasne vedie :-)

Odpovědět