editor pre evolver

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
stevostevo

editor pre evolver

Příspěvek od stevostevo »

Potrebujem pomoct s editorom ,nainstaloval som ho v pohode ale po spusteni pyta odo mna user name aj nejaky kod ,bez toho mi to hodi len demo verziu,ako by som sa k tomu kodu dostal.Editor som stiahol bezplatne z oficialnej stranky dave smith instrument. Vdaka

dendy

Příspěvek od dendy »

bud ho mozes kupit cez ich shop (prislo by ti serial number mailom) alebo im rovno napis (na davesmithinstruments.com) tak ako som to spravil ja (pretoze nemam kreditku ale iba paypal konto - pisal som im ci sa da zaplatit aj cez paypal, odpisali mi skoro hned ze neni problem, poslali mi paypal account, tam som zaplatil a potom mi na mail poslali seriove cislo na ten editor)

bassline

Příspěvek od bassline »

platit za editor este ked mas kupeny nastroj ? to je dobra svinacina od vyrobcov teda :)

dendy

Příspěvek od dendy »

editor tusim programoval niekto uplne iny ... je to third-party aplikacia (aj ked si niesom uplne isty) len sa predava cez ich e-shop ale autorom je tretia strana ...

stevostevo

Příspěvek od stevostevo »

ok Diky moc dendy

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Podle mě je tedy úplně normální platit za editor, nechápu podiv;)
Autorem je firma SoundTower, mám od nich ještě pár věcí a je to hodně dobrý, spokojenost veliká.

bassline

Příspěvek od bassline »

bodyia píše:Podle mě je tedy úplně normální platit za editor, nechápu podiv;)
No, pokial by to bol editor priamo od vyrobcu tak by mi to pripadalo tak ako keby si mal platit za firmware...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline : nechcem nijako strasit, ale mam pocit ze za novu verziu pre Fantom X a V-Synth( starsiu generaciu) si si musel priplatit.. nie som si isty teraz ci to bolo aj pre V-Synth ale pre Fantom-X mam pocit ze si zaplatil nejaku 2000,- sk sumu...

popripade hubert ma v tychto faktoch opravi..

hubert

Příspěvek od hubert »

Editory pre Roland nastroje pokial pochadzaju z dielne ROland-u su pribalene k nastroju a teda su "v cene". Pri Fantom X sa platilo za jediny update a to za audio recording...ten totiz vysiel neskor nez samotne X-ko.....takze vsetci co mali X-ko kupene si za toto museli priplatit......Po asi roku.....zacal Roland FantomX predavat ako "Expanded" verziu kde uz audio recording bol ako standard.... O ziadnych inych platenych update-och neviem.....rovnako ani pre V synth prvej generacie......Tam bola moznost dokupit exp boardy.... Sorry za OT

kysl

Re: editor pre evolver

Příspěvek od kysl »

Novy free editor pro Evolver, je to i VST, jeste to ma par much, ale dle diskusi vse doladi. Jsou i tam dalsi editory pro ruzne HW.
Link: http://code.google.com/p/ctrlr/

a.tom.x

Re: editor pre evolver

Příspěvek od a.tom.x »

Jsem zvědavej na ten editor k TX81z a Juno Alpha. Na Evolvera (a Microwave XT) mám SoundTower a velká spokojenost.

Tady je panel pro Cubase
http://www.cykong.com/CubaseSX/SXpanels.htm
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět