Máte zkušenosti s např. EWQL-symf.orchestra gold edition? Chtěl bych vědět, jestli je to opravdu taková bomba jak se píše a jak o tom vypovídají dema na jejich stránkách. Dále bych rád věděl co říkáte na halion symphonic orchestra, podle dema se to zdá být také dost slušný.
Prosím tedy o vaše názory.Dík
Ja som skusal Platinum a je to vyborne .. Ale aj narocne na HW .. prevadzkovat to , neni ziadna sranda .. Ty co to seriozne pouzivaju , tak hovoria , ze treba na kazdy instrument 2 komputre .. takze dohromady 8-10 komputrov .. potom je to pouzitelne ..
Ona ta platinová verze je 24bit narozdíl od té GOLD, takže to bude jistě náročnější, hlávní nároky budou na paměť, protože ty banky samplů jsou fakt obrovské (některé nástroje mají i 1GB), naštěstí se dá používat Direct From Disk od Native Instruments, takže není nutné mít 10Giga Ram.
11 000 doláčů, to je zadarmo :lol:
Takže myslíte že na 3, 00 GHz a GB RAM s tím velkou slávu neudělám?
Máte ještě nějaké zkušenosti s Garritanem? Popřípadě s tím hal. symf. orch.
také jsem používal Siedlaczka
Pokud nestojíš o Total HiEnd v podobě EWQL, tak mrkni na Miroslav Philharmonik, to je paráda. Jede mi to na 1,2 procesoru a 512 ram.
Na webu mají ke stažení demo.
tak jak jsem to okouknul a poslech dema, tak zjišťuji, že ty úrovně kvality zvuků jako je vienna, philharmonik garritan, jsou podobné.Holt EWQL je o hodně tříd úpně někde jinde....tam zatím bohužel nedosáhnu :( .
Ještě bych vás chtěl poprosit, jestli máte někdo zkušenosti s Garritan personal orchestrem. Napište sem.Potřeboval bych něco propbrat.Nebo se zkuste podívat přímo na electrozone, mám tam topic-Garritan Personal Orchestra i s dotazem.Jinak dík moc za všechny vaše názory.
Co to tady melete? Opravdu fundované názory typu - slyšel jsem, že ti co to seriozně používají .... potřebují 2PC na provoz ???
Pěkná blbost !!!!!!
Seriozně provozuju Platinum na jednom Athlon X2 se zapnutym DFD (direct from disc) a neni problém udělat třeba filmovou hudbu, atd..
Takže proboha nepište sem věci typu "jedna paní povídala ...."
Ja som skusal Platinum a je to vyborne .. Ale aj narocne na HW .. prevadzkovat to , neni ziadna sranda .. Ty co to seriozne pouzivaju , tak hovoria , ze treba na kazdy instrument 2 komputre .. takze dohromady 8-10 komputrov .. potom je to pouzitelne ..
To je do nebe volající blábol. Piš laskavě jen to čemu rozumíš.
Sorry, trochu jsem se rozlítil Ale fakt Platinum neni nijak extrémně náročný, kromě místa na disku. To DFD je totiž dost dobře vychytaný, stačí 2GB RAM a vše je bez problémů.
Co se CPU loadu týče, tak jedou mi 4 instance + mix FX + master FXs a vše v reálu ...
poklop : DFD defaultne neni zapnute ? To plati vseobecne pre vsetky INTAKT instrumenty ? ma sralo pri GAlaxy 5.1 , ze mi pri 2.5GB ram v polke vypisalo ze nemam dost ram a nebude to dobre prehravat ..
EWQL má tušim v sobě nějakou chybu, kdy ve spojení s Cubase (nebo obecně) napíše při velikosti víc jak 2GB RAM, že je málo RAM.
Novější verze Orchestrálů to myslim řeší.