Je tu někdo, kdo používá FL Studio a dokázal by poradit?
Chtěl bych přejít z (Win XP 32bit) na (Win 7 64bit), jelikož mi v tom starém již nestíhá procesor.
Nechtěl bych ale přijít o starší skladby, nebo o možnost používat některé VSTi synt, či efekty, pokud ty nejsou v 64bit verzi.
1) pokud udělám tuto změnu a budu chtít načíst staré skladby složené v 32bit, půjde mi vše nahrát, nebo to bude vyžadovat nějaké speciální úpravy.
2) budou fungovat 32bit pluginy v 64bit operačním systému, nebo musím mít vše 64bit?
3) V podstatě bych to shrnul, jaké mohou nastat nejčastějsí problémy s tímto přechodem?
Už jsem tu pročetl skoro vše ohledně jiných DAW, když se o tom psalo, ale stále si nejsem nějak jistý, co to bude obnášet a konkrétně o FL se tu moc nemluvilo ohledně toho přechodu.
Díky
FL Studio - přechod z 32bit do 64bit
Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit
Neexistuje 64bit FL studio, (zatím) existuje akorát verze, která dovoluje použít až 4GB paměti.. ale hlavní pointa týhle informace je, že nebudeš mít vůbec žádný problémy s přechodem. FL je 32bit a podporuje 32 i 64bit pluginy (pomocí bridge).. Navíc je to (nepletu-li se) tak hezky udělaný, že každej z těch 64bit pluginů má přes ten bridge přístup k paměti na vlastní pěst..
Problémy nebudou
Problémy nebudou

DadLuck: díky moc, tak to se tedy nemusím bát upgradovat PC, aniž bych něco ztratil. Přeci jen na tom procesoru, kterej mi teď nestíhá ty 4 roky budou dost znát a navíc ty 2GB paměti.
Ano, mozem ti z vlastnej skusenosti povedat, ze problemy nebudu. Mne sa podarilo loadnut aj velmi stare projekty este z Xpcka a tiez mam uz dlho Win7 64bit.
na 64bit ti fl pojde pomalsie ako na 32bit. Ani vacsou pamatou moc neziskas. Nezabudni vsetky velke vsti prepnut do bridged modu, musi sa to rucne.
nevím sice, co to bridged mod je, ale to nějak najdu 

hlavne menu pre vst okno, lavy horny roh. Bridged vsti bezi vo win ako extra proces a ma vlastny ram priestor. bez toho mas na cele fl aj s vst dokopy len 2gb
pokud otevřeš 4GB verzi tak získáškexik píše: Ani vacsou pamatou moc neziskas.