FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
JOhny2005
Příspěvky: 72
Registrován: 30 čer 2008 22:33

FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od JOhny2005 » 07 kvě 2012 15:37

Je tu někdo, kdo používá FL Studio a dokázal by poradit?
Chtěl bych přejít z (Win XP 32bit) na (Win 7 64bit), jelikož mi v tom starém již nestíhá procesor.
Nechtěl bych ale přijít o starší skladby, nebo o možnost používat některé VSTi synt, či efekty, pokud ty nejsou v 64bit verzi.

1) pokud udělám tuto změnu a budu chtít načíst staré skladby složené v 32bit, půjde mi vše nahrát, nebo to bude vyžadovat nějaké speciální úpravy.
2) budou fungovat 32bit pluginy v 64bit operačním systému, nebo musím mít vše 64bit?
3) V podstatě bych to shrnul, jaké mohou nastat nejčastějsí problémy s tímto přechodem?

Už jsem tu pročetl skoro vše ohledně jiných DAW, když se o tom psalo, ale stále si nejsem nějak jistý, co to bude obnášet a konkrétně o FL se tu moc nemluvilo ohledně toho přechodu.

Díky

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od SadLuck » 07 kvě 2012 20:58

Neexistuje 64bit FL studio, (zatím) existuje akorát verze, která dovoluje použít až 4GB paměti.. ale hlavní pointa týhle informace je, že nebudeš mít vůbec žádný problémy s přechodem. FL je 32bit a podporuje 32 i 64bit pluginy (pomocí bridge).. Navíc je to (nepletu-li se) tak hezky udělaný, že každej z těch 64bit pluginů má přes ten bridge přístup k paměti na vlastní pěst..

Problémy nebudou :)

JOhny2005
Příspěvky: 72
Registrován: 30 čer 2008 22:33

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od JOhny2005 » 07 kvě 2012 22:18

DadLuck: díky moc, tak to se tedy nemusím bát upgradovat PC, aniž bych něco ztratil. Přeci jen na tom procesoru, kterej mi teď nestíhá ty 4 roky budou dost znát a navíc ty 2GB paměti.

Uživatelský avatar
Marinada
Příspěvky: 53
Registrován: 25 bře 2011 08:31

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od Marinada » 08 kvě 2012 08:23

Ano, mozem ti z vlastnej skusenosti povedat, ze problemy nebudu. Mne sa podarilo loadnut aj velmi stare projekty este z Xpcka a tiez mam uz dlho Win7 64bit.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od kexik » 09 kvě 2012 17:14

na 64bit ti fl pojde pomalsie ako na 32bit. Ani vacsou pamatou moc neziskas. Nezabudni vsetky velke vsti prepnut do bridged modu, musi sa to rucne.

JOhny2005
Příspěvky: 72
Registrován: 30 čer 2008 22:33

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od JOhny2005 » 09 kvě 2012 23:21

nevím sice, co to bridged mod je, ale to nějak najdu :-)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od kexik » 10 kvě 2012 06:41

hlavne menu pre vst okno, lavy horny roh. Bridged vsti bezi vo win ako extra proces a ma vlastny ram priestor. bez toho mas na cele fl aj s vst dokopy len 2gb

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Re: FL Studio - přechod z 32bit do 64bit

Příspěvek od SadLuck » 10 kvě 2012 15:22

kexik píše: Ani vacsou pamatou moc neziskas.
pokud otevřeš 4GB verzi tak získáš ;) i když samozřejmě jen do těch 4GB

Odpovědět