FL Studio-sustain pedal problem

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 13 led 2011 14:42

Zdravim Vas
Pri zivom nahravani sa mi stava,ze ak mam stlaceny pedal na kontrolery,tak mi nenahra kazdu notu..

priklad:

hram postupny akord AEA..ten nahra v poriadku..ak ale druhou rukov zacnem hrat melodiu, tak melodiu nahra,alel z toho akurdu nahra uz len EA noty..niekedy sa stane,ze tu melodiu co hram pravou rukov vobec nenahra,ze nahra len ten postupny akord.

Proste ide o to ze pri nahravani so sustain pedalom ,nenahrava vsetky noty.Vsimol som si ze cim dalej skusam nahravat do toho isteho paternu odznova tj..nahram,zmazem,nahram zmaze,tak tym menej not zaznamena.Akoby si pamatal nieco,co nezmazem z celym pianorolom.

Ked je sustian pedal vypnuty,nerobi to problemy.

zostava na ktorej sa to stava:
FL studio 9
vsti Kontakt 4-alicias keys
m-audio keystation 88 es

Cital som ze fl studio ma nejake problemy so sustain pedalmi,ale nechapem ako to opravit.

Velka vdaka za rady
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

jackies

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od jackies » 13 led 2011 15:17

Nějaká omezená polyfonie ?

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 13 led 2011 17:24

To nie,naraz zahram aj akord na 10 prstoch...
...myslel som ze sa stym uz niekto stretol,dufam ze ano teda

nieco sa musi niekam zapisoval,lebo ako pisem,cim viac prepisujem cely pianoroll,tym menej not tam mozem nahrat
/edit
zistujem ze to ma na svedomi verzia 9.7.0 beta..dufam ze normalna verzia nepojde v rovnakom trende
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od kexik » 14 led 2011 08:16

neviem preco pouzivas a riesis betu. beta je pre testerov.
ostra verzia to (aspon mne) nerobi.

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 25 led 2011 10:26

le pre zaujimavost..beta 9.8 ma rovnaku vlastnost,urcite to suvisi z novym playlistom..ja len dufam ze FlS 10 bude ok
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 03 bře 2011 20:01

9.9 to iste..zacinam pochybovat,ze robim volaco zle, i ked na normalnej ne-beta verzii to nerobi problem.Aj by som im to napisal do supportu,ale ledva som to dal dokopy po slovensky,nie este anglicky :)
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 12 dub 2011 09:57

Mam plnu verziu Fl Studio 10 a tento neduh obsahuje aj ona... proste nahram nieco so sustain pedalom a nahra tak polovicu not..bez neho to ide bez problemu..
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od kexik » 12 dub 2011 11:47

mas obmedzenu polyfoniu, nabeton. sustainovane noty ti stale hraju, ak k nim dohravas dalsie a drzis pedal, moze ti polyfonia pekne rychlo vyletiet aj na 200 not

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 13 dub 2011 10:53

Ak myslis nejaku hlavnu polyfoniu priamo v nastaveniach FLS tak to neviem kde je,ak myslis omedzenie v channel setting tak to nemam omedzene..v kontakte som si nastavil polyfoniu 650 a robi to aj tak,robi to aj v sakure..ine som neskusal..
Naposledy upravil(a) rb.class dne 21 dub 2011 11:51, celkem upraveno 1 x.
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 21 dub 2011 11:51

- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 13 kvě 2011 23:03

hodi mi niekto nejaku radu,lebo ja som uz fakt bezradny..rozmyslam ze fl studio pojde do kosa ked nevie ani taku zakladnu vec ako je nahravanie

ak by sa niekto zmienil o tomto probleme na fl oficialnom fore bol by som vdacny..neviem po anglicky a nechcem sa tam strapnovat
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od kexik » 16 kvě 2011 10:44

tyvoe... tak toto sa nemoze stat... za tym hladaj problem s midi rozhranim, s tymto nema FL nic spolocne. nahrat score sa musi kompletne, este som sa nestretol zeby sa nenahralo

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 16 kvě 2011 15:11

keby to bol s midi tak tie tony ani nehraju nie ?preco ich FLS prehra ale nenahra ?
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od kexik » 17 kvě 2011 07:40

a nejak si hybal s celym FLS? ci takto sa ti to chova hned po cerstvej instalacii?

rb.class
Příspěvky: 21
Registrován: 13 led 2011 14:29

Re: FL Studio-sustain pedal problem

Příspěvek od rb.class » 17 kvě 2011 11:59

takto sa mi chova od vtedy ako menili pianoroll,tusim vo verzii 9.8 beta..
Pred tyzdnom som zmazal vsetky stare verzie a nainstaloval cisto len poslednu FL Studio 10..vysledok rovnaky
- pc-4 core ,4GB ram
- Fl studio 10
- m.audio keystation 88es
- behringer B3031A

Odpovědět