Focusrite Liquid mix

Ostatní audio software, obecná diskuse
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

taky jsem to resil, a nezjistil sem jednoznacnej verdikt. pry se tu da nekde liquid mix na par dni pujcit, to je asi jediny schudny reseni.

nechtelo se mi to ale resit, takze jsem si objednal ssl duende mini, uvidime, jak se bude chovat.

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Z Duende je pro mě po cca 6ti týdnech SUPR imo ten Drum strip. To je jediný co se mi líbilo a zároveň mi přišlo v RTAS plug formě jako chybějící. EQ mi přišel taky supr, ale zcela v klidu nahraditelnej jinejma RTAS plugama. Kompresory mě vůbec nevzaly :(.

Jako největší problém vnímám potíž s velkou latencí (cca 800 samples @ 44.1/24 na jeden plug) se kterou si prozatím Pro Tools LE nedokážou nějak snadno poradit (jaštěže mají mnohem více výhod než jen tento "drobný nešvar" :) ). Na HTDM Pro Tools to letí supr i s adc. :)

Pro mě suma sumárum nic zajímavýho (i když tehdá mě ten Drum strip dost zasáhnul), resp. to je další werk, kterej bude za pár let za půlku na ebayi. Kdo čeká zázraky, doporučuju spíše modlení nebo učení se (alespoň základů) harmonie.

aum generator

Příspěvek od aum generator »

uff. to ja som si vcera, po pol roku cakania na uad-2, objednal uad-1 (kedze uz to zacinalo vyzerat ako hoax ze uad-2 je uz skoro hotova a uz sa mi nechcelo cakat), a dnes som sa docital na gearslutz ze uz to bude asi fakt ochvilu vonku...

http://www.musiciansfriend.com/navigation?q=uad-2&st=

Universal Audio UAD-2 Quad Flexi $1,799.00
Universal Audio UAD-2 Duo Flexi $1,199.00
Universal Audio UAD-2 Solo Flexi $799.00

Universal Audio UAD-2 Quad $1,499.00
Universal Audio UAD-2 Duo $899.00
Universal Audio UAD-2 Solo $499.00

Universal Audio UAD-2 Nevana 128 $1,999.00
Universal Audio UAD-2 Nevana 64 $1,499.00
Universal Audio UAD-2 Nevana 32 $749.00

nastastie som este stihol zrusit objednavku :)
jihad on riaa & soza.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ja som sa dovybavil SSL4000+API+JPP bundlami od Waves komplet za $1500,- a pri sucasnom vykone nimi mozem pri ASIO latencii obscastnit pokojne aj 200 trackov... a kvalitativne je to myslim uz UAD liga :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

AG : jak to bude s licenciami ? jak to bude s pluginmi ? je to len vyssi vykon ? alebo ina architektura = ine pluginy ..

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Pytkin píše:AG : jak to bude s licenciami ? jak to bude s pluginmi ? je to len vyssi vykon ? alebo ina architektura = ine pluginy ..

vyzera to len na vyssi vykon

aum generator

Pytkin: tazko povedat. ono to info o UAD-2 bol v vraj len leak. par shopov zverejnilo info skor ako si UA zelali a officialne info UA este nepodali ziadne, takze mozme len hadat. jedine officialne info od nich je ze fakt teda na niecom robia a ze daju vediet ked bude treba, no kedze su zname uz aj modeli aj ceny, tak uz to imho maju v podstate hotove. vidim to tak ze si asi nakoniec kupim uad-1e z druhej ruky. coskoro by sa mali dat zohnat dost lacno:)
jihad on riaa & soza.

kexik

Příspěvek od kexik »

aum generator píše:Pytkin: tazko povedat. ono to info o UAD-2 bol v vraj len leak. par shopov zverejnilo info skor ako si UA zelali a officialne info UA este nepodali ziadne, takze mozme len hadat. jedine officialne info od nich je ze fakt teda na niecom robia a ze daju vediet ked bude treba, no kedze su zname uz aj modeli aj ceny, tak uz to imho maju v podstate hotove. vidim to tak ze si asi nakoniec kupim uad-1e z druhej ruky. coskoro by sa mali dat zohnat dost lacno:)
o 5 rokov bude zaludny problem kupit dosku s PCI slotom. dnes jedine pcie alebo riesenie ala matucha (silny komp a "obycajne" CPU pluginy)

aum generator

kexik: napisal som uad-1e ak si si vsimol. to e tam nieje preklep.
nemam momentalne proste cas si skladat novy komp, a niektore vacsie projekty mi prestavaju stihat (dual core athlon 2.2 GHz / 2gb ram)
jihad on riaa & soza.

kexik

Příspěvek od kexik »

aum generator píše:kexik: napisal som uad-1e ak si si vsimol. to e tam nieje preklep.
nemam momentalne proste cas si skladat novy komp, a niektore vacsie projekty mi prestavaju stihat (dual core athlon 2.2 GHz / 2gb ram)
jo tak, ono je aj stara platforma v pci-e formate... to som ja nevedel :(
tak to je potom samo dobry napad

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik píše: o 5 rokov bude zaludny problem kupit dosku s PCI slotom. dnes jedine pcie alebo riesenie ala matucha (silny komp a "obycajne" CPU pluginy)
Tento problem uz dnes spolahlivo riesi magma .. jasne ten kto ma zlepene PC za 20 litrov a pokradnuty software , tak pre neho je magma nedostupna .. ten kto si kupil seriozny hardware za pol mega , k tomu software za pol mega , tak pre neho je magma uplne na poradku ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik píše: jo tak, ono je aj stara platforma v pci-e formate... to som ja nevedel :(
tak to je potom samo dobry napad
Kexik .. do prdele .. co tak napred si nieco precitat o veciach , o ktorych ides pisat ? :)

http://www.uaudio.com/products/uad-dsp_menu.html

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

aum generator píše:Pytkin: tazko povedat. ono to info o UAD-2 bol v vraj len leak. par shopov zverejnilo info skor ako si UA zelali a officialne info UA este nepodali ziadne, takze mozme len hadat. jedine officialne info od nich je ze fakt teda na niecom robia a ze daju vediet ked bude treba, no kedze su zname uz aj modeli aj ceny, tak uz to imho maju v podstate hotove. vidim to tak ze si asi nakoniec kupim uad-1e z druhej ruky. coskoro by sa mali dat zohnat dost lacno:)
mimochodem, vsechny online obchody uz z nabidky uad2 stahly, dneska jsem to marne hledal.

aum generator

brooklyn: to hej, ved to bol len leak / nedorozumenie. ale ked uz to je vo faze ze UAD oznamuje ceny buducim dodavatelom, tak si myslim ze by to nemuselo dlho trvat kym to zacnu realne predavat.
jihad on riaa & soza.

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

K tomu Liquidu. Nezkoušel jsem ho, ale pročítal jsem si teď několik čísel Future Music a byl téměř v každém druhém studiu....

Tak nevím. Mám Uada a max. spokojenost... :)

Odpovědět