Focusrite Liquid mix

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od delay » 17 kvě 2010 13:17

Instalačku XP Pro SP1. OK, takže zkusím tu instalaci SP3, děj se vůle Boží :)

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od Bedobus » 17 kvě 2010 19:52

delay píše:Instalačku XP Pro SP1. OK, takže zkusím tu instalaci SP3, děj se vůle Boží :)
Urob downgrade na sp1 iba co sa tyka sirky zbernice. Pokusim sa to najst ako sa to robi. SP3 pokial viem riesi iba bezpecnostne zaplaty o FW tam nie je ziadna zmienka.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od delay » 17 kvě 2010 20:09

SP3 sem už nahodil. Za ten downgrade návod budu vděčnej. Dík.

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od Bedobus » 17 kvě 2010 20:13

Hot fix na 400 MHZ
http://support.microsoft.com/kb/885222/en-us
Hotfix na 800 Mhz, v pripade ze chces pouzivat fw800. Pre liquidmix ho nepotrebujes
http://www.techway.fr/documents/v1_T_IE ... b_s800.pdf

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od Bedobus » 17 kvě 2010 20:24

Ked uz mas nainstalovanu SP3 tak potom este toto
http://support.microsoft.com/kb/955408/en-us

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od delay » 17 kvě 2010 20:55

Díky moc. Zkusim to.

Uživatelský avatar
MVD
Příspěvky: 46
Registrován: 25 dub 2003 17:40

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od MVD » 18 kvě 2010 22:29

BTW : Mozna trochu OT a nechci delat nekomu reklamu, ale Audiopolis zrovna ted vyprodava Liquid mix za 6000,- Kc vcetne dane. Byl jsem tam kupovat nejake
Blue mics, tak jsem ho hned prihodil do kosiku. :-))
Takze, pokud si nekdo chcete udelat radost, tak nevahejte. Na jejich webu o tom neni zminka.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od delay » 19 kvě 2010 07:19

Díkas. To je pěkný 8)
Edit: Teď sem tam koukal a mají tam tohle:
http://www.audiopolis.cz/index.php?sect ... iewcat=300
Naposledy upravil(a) delay dne 19 kvě 2010 08:52, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od delay » 19 kvě 2010 07:41

Zkoušeli jste někdo tenhle testík:
http://www.focusrite.com/liquidmixchallenge/
Celkem se mi líbili oba výsledky, ale originál se dá poznat (i na chrastítkách v práci - 80%) :lol:
Naposledy upravil(a) delay dne 19 kvě 2010 11:09, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od kexik » 19 kvě 2010 10:17

Bedobus píše:
delay píše:Instalačku XP Pro SP1. OK, takže zkusím tu instalaci SP3, děj se vůle Boží :)
Urob downgrade na sp1 iba co sa tyka sirky zbernice. Pokusim sa to najst ako sa to robi. SP3 pokial viem riesi iba bezpecnostne zaplaty o FW tam nie je ziadna zmienka.
sp3 obsahuje VSETKY zaplaty vydane do vydania sp3

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od delay » 19 kvě 2010 10:24

No, je fakt, že sem tam chtěl narvat jednu KB ohledně toho FW a OS mi sdělil, že tato záplata byla již nainstalována. Ten druhej Hot Fix to sežralo :)
Dá se někde zjistit, na jakou ryhclost je ta sběrnice otevřená nebo jak to nazvat??? Zdá se mi že rychlost načítání mLan driveru se zrychlila.

Mám tady pár řadičů:
http://radice.heureka.cz/f:2830:138640;2922:138955/
Vzal bych jeden z těch posledních dvou. Snad je to OK? Ikdyž myslím, že můj board má možnost připojení druhého FW na přední panel (zvukovka je vzadu), takže by mi to mohlo stačit.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od dendy » 19 kvě 2010 10:56

haha ten test je paradny... moj vysledok :

You managed to identify the Liquid Mix sample 30% of the time
You preffered the sound of the Liquid Mix over the orginal 70% of the time.

vyzera ze to co ludia maju radi na analogovom outboarde je prve to co ja podkladam za nedostatok :-))) zacinam znovu vazne o liquid mixe uvazovat :)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od Amorph » 19 kvě 2010 11:30

ja kdyz jem si ten test pred casem delal, tak jsem mel score asi 90%, 20% :)

Bedobus
Příspěvky: 87
Registrován: 08 čer 2009 11:33

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od Bedobus » 19 kvě 2010 12:38

[quote="delay"]No, je fakt, že sem tam chtěl narvat jednu KB ohledně toho FW a OS mi sdělil, že tato záplata byla již nainstalována. Ten druhej Hot Fix to sežralo :)
Dá se někde zjistit, na jakou ryhclost je ta sběrnice otevřená nebo jak to nazvat??? Zdá se mi že rychlost načítání mLan driveru se zrychlila.

Zbernica je jedna vec a FW karta druha. Karta sa pripaja na zbernicu. Predpokladam ze mas PCIe. Integrovana karta na mainboarde moze mat viac vyvodov (FW konektorov)ale vzdy to je iba jedna karta. Vyskusaj ci ti to stiha aj so zvukovkou. Ked ano, tak nie je co riesit. Ked nie treba uvazovat o druhej karte. Dalsia moznost je zmenit prioritu pristupu FW karty na zbernicu. Moze totiz nastat pripad ked karta stiha ale nestiha zbernica, ked tam bezi vela procesov. Rychlost FW si zistis v registroch, je to popisane v hotfixe na sp2. Realnu rychlost som este nikdy nemeral. Ale urcite na to je nejaky soft.

emah

Re: Focusrite Liquid mix

Příspěvek od emah » 14 črc 2011 19:28

Zdravim,
chcem sa spytat zopar veci ohladom tejto krabicky.
ako to funguje? Tak ze na nahrate stopy v daw mozem aplikovat realtime
efekty z liquidmixu? Tzn 32 stop znamena 32 mono stop v daw?
render funguje ako s klasickymi pluginmi?
tie pluginy v liquidmixe su priamo k nemu?
Funguje to s akymkolvek daw? (cital som o protools nieco)
A posledna otazka - ak mam fw kartu a na mbp len jeden fw,
tak som asi skoncil co...

Odpovědět