Foobar2000 atd.
Foobar2000 atd.
Co pouzivate na bezny poslech? Pro me je top foobar2000. "Zda se mi", ze je to nelip hrajici a nejlip pouzitelny player s vyjimecnymi komponentami a hlavne free....vcetne pluginu pro mountovani SACD iso, .dff prehravani(ikdyz v mem pripade ASIO presamplovane na 176kHz), konvertorem formatu atd.atd.. a skvelym remote pro ipad. Co vy? Resite to vubec? Jako no.2 SonicStudio Amarra....

Re: Foobar2000 atd.
Jo taky foobar. Kvuli tomu, ze je minimalistickej, nema zadnej skin a dela co ma. Mam v nem nekolik playlistu, takze je pro me jednoduchy mit aktivne "otevreny" k poslechu exporty z alb, na kterejch delam i s referencema... Jednoho dne jsem to nainstaloval a ted je pro me prakticky "neviditelnou" soucasti systemu.
Presne, tak to mam i ja...skvely je plugin na porovnavani dvou souboru...
Já taky foobar. Ale jen jako přehrávač na jedno použití ... Playlisty ani knihovny nemám , přehraju si vždycky to co chci ze složky souborů
Taky foobar... a občas iTunes kvůli iTunes Match 

Me iTunes hrozne stvou i kdyz na win 7 paradoxne funguji lepe pri synchronizaci....iTunes udrzuju jen kvuli ipad/iphone....kdyby aspon podporoval flacy....co z komponent pro foobar pouzivate? me nejvic bavi SACD decoder, ABX comparator,DSDIFF decoder, Monkey audio decoder a waveform seekbar, konvertor formatu + remote pro ipad MonkeyMoteHD je super...mno mozna trochu mimo tema,ale co vy a SACD, me to zaclo neak bavit:-)
SACD ještě existuje ?
myslel jsem že to už je mrtvé ... Nedává v dnešní době spíše smysl prodávat 96/24 fily ? (jako kontrast k mp3)

No myslim ze mrtve to neni, uz jen treba ze udrzujou vyrobci techniku na DSD: grimm, prism, emmlab, korg a ja nevim kdo jeste...audiofilni zalezitost podle me stale ziva a oproti 24/96 mnohem lepsi...
taky jsem používal foobar, měl jsem ho moc rád... teď na macu COG ale úplně nadšený zrovna nejsem
itunes
naucil som sa ich mat rad... hlavne mi vyhovuje ze ked mi niekto vola na skype automaticky sa stisi hudba

Foobar a asio plugin, pripadne mplayer.
take jsem se naucil!...dendy píše:itunesnaucil som sa ich mat rad... hlavne mi vyhovuje ze ked mi niekto vola na skype automaticky sa stisi hudba

my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Ja pouzivam to, co sa prve otvori.. Xplayer, vlc, ...