Free graficky ekvalizer (nebo parametricky?)
Free graficky ekvalizer (nebo parametricky?)
Hledam nejaky plugin grafickeho ekvalizeru, ktery bude mit vetsi pocet pasem nez standardni ekvalizer v Sonaru (10 pasem) nebo ekvalizer v Kjaerhus Classic Series (7 pasem).
Hledal jsem tady na foru, ale nejak jsem nemohl nic najit. Na webu bych asi nejake nasel, ale ja bych rad mel doporuceni na nejaky, s kterym jste spokojeni.
Diky
Hledal jsem tady na foru, ale nejak jsem nemohl nic najit. Na webu bych asi nejake nasel, ale ja bych rad mel doporuceni na nejaky, s kterym jste spokojeni.
Diky
Naposledy upravil(a) fova dne 26 bře 2008 07:33, celkem upraveno 2 x.
-
fove: tiez neviem poradit ale zaujimalo by ma ze v akej situacii mas potrebu pouzivat viac ako 10 pasiem.
edit: pardon, som si az teraz vsimol ze fova pise "graficky" a nie "parametricky". tak to potom rozumiem...
edit: pardon, som si az teraz vsimol ze fova pise "graficky" a nie "parametricky". tak to potom rozumiem...
Naposledy upravil(a) aum generator dne 26 bře 2008 00:10, celkem upraveno 1 x.
jihad on riaa & soza.
-
- Profesionál
tenhle ma 31 pasem: http://www.uncutplugins.ca/vst.html
jinak graficky EQ sem nepochopil, v ITB situaci sem pro nej nikdy nenasel vyuziti, systematicky se jim vyhejbam.
jinak graficky EQ sem nepochopil, v ITB situaci sem pro nej nikdy nenasel vyuziti, systematicky se jim vyhejbam.
-
- Profesionál
Jde mi o drobne korekce nahravek nabranych pres mikrofony, kde nejaka frekvence je moc nebo malo.
Kdyz jsem driv zvucil a pracoval s vetsim mixem, zvykl jsem si na graficky EQ a parametricky je mi dodnes trochu proti srsti.
Detailnejsim grafickym jsem chtel uplne vyeliminovat pouzivani parametrickeho pluginu.
Ale uznavam, ze je to jako chodit se sekyrou krajet chleba
Zkusim ten od Brooklyna
Kdyz jsem driv zvucil a pracoval s vetsim mixem, zvykl jsem si na graficky EQ a parametricky je mi dodnes trochu proti srsti.
Detailnejsim grafickym jsem chtel uplne vyeliminovat pouzivani parametrickeho pluginu.
Ale uznavam, ze je to jako chodit se sekyrou krajet chleba

Zkusim ten od Brooklyna
Jo je parametrickej
... asi sem rovnou preskocil hlasku o tom, ze graficky eq taky nechapu a hodil to co mi prislo jako dobra nahrada... tak sorry za nepresnost.
[quote]Jde mi o drobne korekce nahravek nabranych pres mikrofony, kde nejaka frekvence je moc nebo malo."[/guote]
to je dost specialni aplikace
Nevim, nevyhovujou ti treba EQ, ktery maj velkou zobrazenou krivku a pritom sou parametricky? Me vzdycky prislo na grafickejch blby, ze na jednoduchy veci pouzivaj hromadu filtru a to docela zbytecne, proste mi to pride nevyhodny.

[quote]Jde mi o drobne korekce nahravek nabranych pres mikrofony, kde nejaka frekvence je moc nebo malo."[/guote]
to je dost specialni aplikace

Nevim, nevyhovujou ti treba EQ, ktery maj velkou zobrazenou krivku a pritom sou parametricky? Me vzdycky prislo na grafickejch blby, ze na jednoduchy veci pouzivaj hromadu filtru a to docela zbytecne, proste mi to pride nevyhodny.
Naposledy upravil(a) matucha dne 26 bře 2008 00:21, celkem upraveno 1 x.
IMHO ten ddmf Pro mi pride s apEQ hodne dobra dvojka za par korun, ktora moze mnohym usetrit kopec penazi a pritom urobit profi robotu. keby prisli na trh skor, mozno by mnohi z nas tiez slusne usetrilimatucha píše:jo je parametrickej... asi sem rovnou preskocil hlasku o tom, ze graficky eq taky nechapu a hodil to co mi prislo jako dobra nahrada... tak sorry za nepresnost.
-
A muzes mi tedy poradit nejaky rychly a prehledny parametricky?
Ty dva parametricke co mam, jsou hrozne.
Ty dva parametricke co mam, jsou hrozne.
Naposledy upravil(a) fova dne 26 bře 2008 00:44, celkem upraveno 1 x.