DESTROY FX - distorzni a jine efekty (dal jsem to sem jako pack, toze by byl asi overkill to sem hazet jednotlive =), podle meho nazoru si zaslouzi byt v listu proto, ze jsou do jiste miry unikatni a s kreativnim pristupem se da docilit peknych efektu. slysel jsem je hrat (hlavne geometer a buffer override, jsou charakteristicke) v nekolika 'profi' skladbach, napr. v tvorbe aphexe twina...
Buffer override znam jeste s jinym GUI, docela zabavny... ale natolik specifickej efekt, ze si nejsem jistej, jestli patri do nakyho TOP... respektive ze tam bude k uzitku vice lidem nez cca nula nula hovno nikdo
Fractal: ? myslim to vazne... je to takova naprosta specialitka, kterou si ten, kdo ji do svy hudby potrebuje, najde... podle me je to uplne jina kategorie, nez naky "obecny" efekty jako kompresory atd., ktery pouzije kazdej...
to jo, ale urcite je to vec, ktera je k uzitku mnohem vice lidem nez nula cela hovno nikdo, a uz jsem to slysel pouzivano i v ciste rockovych kapelach, fuzich s jazzem, atd. a navic podle me jeden ze zasadnich efektu poslednich let v elektronicke tanecni hudbe (nemusi ho zprostredkovavat nutne dfx)
ja myslim, ze kdyz uz se tu dela komplexni top free VST list, tak by mel byt prostor pro vse, nejen pro kompresory a ekvalizery. jsou lidi, kteri o tehle efektech proste nevi a mozna by je radi vyzkouseli? verim, ze takovi jsou.