Free VST Plug-ins section (downloads, tips...)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri »

dík za tip, zkusím ten Crystal, do FM zatím nedělám, takže jsem chtěl tip na něco dobrýho, abych zbytečně na začátek nestahoval nepoužitelné blbosti


Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 5033
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Freeverb 3

Příspěvek od Amorph »

Minimalni interface, ale jinak bomba - free zero latency convolution!

domovska stranka: http://freeverb3.sourceforge.net/
download VST verzi http://sourceforge.net/project/showfile ... _id=223139

EDIT: aha, uz to tu bylo o tri stranky zpet:)

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri »


Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

elektri: zrovna jsem to sem sel napsat! Vcera jsem vyzkousel basic64 a zda se mi UZASNEJ! A ma skvely presety... myslim, ze tohle jsem hledal...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

voxengo vypustil Overtone GEQ, 8stopy graficky eq s mnozenim harmonickych. vyskusal som na trocha ujacane cinely a moc ostry snare a je to FAJN. ovsem ze pri 8x oversamplingu to zozralo celu 2GHz CPU jak malinu, takze bud freezovat, alebo skor na offline upravu samplov. a samozrejme mastering
http://www.voxengo.com/product/overtonegeq/


Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 3066
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal »

elektri: vypadá zajímavě, hraje dopohody (i když synthedit) ale jel mi jenom ve free vst hostu, kde se stejne po nejake dobe kousnul... v cubase apod. odmita pracovat uplne.. skoda, ta matrice mi vyhovuje (skoda ze uz se tak hardware synthy nedelaji)

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri »

Fractal: vtip je někde jinde, jak jsem zjistil ! on totiž ne že by nejel, ale Cubase ho detekuje jako FX, takže je vidět jen v efektech.
Když jsem to pustil přes VST rack http://www.xlutop.com/html/chainer.html tak to šlo, ale taky je tam vidět jako efekt, takže to vypadá jen na menší chybu programátora

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri »

Bezkonkurenční drum sampler http://www.superdrumfx.com/ mrkněte na to, co to všechno umí

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

elektri píše:Fractal: vtip je někde jinde, jak jsem zjistil ! on totiž ne že by nejel, ale Cubase ho detekuje jako FX, takže je vidět jen v efektech.
Když jsem to pustil přes VST rack http://www.xlutop.com/html/chainer.html tak to šlo, ale taky je tam vidět jako efekt, takže to vypadá jen na menší chybu programátora
vcs 3 ale JE efekt... klavesnicu tomu treba ako hadovi kolena, pac dostat z toho ton je v podstate oriesok ;)
a skinmimochodom nevyzera ako vcs3 (ktoremu sa hovorilo putney) ale ako synthi aks, co je dalsi maticovy kufrik od ems...
EDIT: to je sice vsecko pravda ale to vstcko fakt bezi len ako efekt ale oscilatory chcu midi notu a to nelzja. ergo soudruzi z ndr udelali chybu

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 331
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer »

kdysi jsem narazil na plug in nebo program,který uměl přes síť využívat výkon druhého pc.nevíte nekdo jak se jmenuje?

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 3066
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Příspěvek od Fractal »

Drumer: bylo to něco jako "FX Teleport" http://www.kvraudio.com/get/611.html není free a pamatuju si, ze teda moc cpu neulehcoval

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan »

A co třeba tohle: http://plasq.com/wormhole
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 14119
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

drummer z akedo dovodu si poslal adminom upozornenie na shodanov prispevok ????!?!?!???

Odpovědět