Genesis VST, konecne HW zvuk

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 čer 2008 21:48

rozsvistat sa to teda da desne ;)
daj si rez na maximum + chovanie rezonancie sa da detailne nastavit tymi cudlikmi napravo

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 15 čer 2008 22:21

ouf sorry už to sviští :D ale ja to každopadně postavený na dobrým enginu, teda zatím mi to tak příjde, v poslední době mě takhle překvapil jen Sylenth a ultranalog VA1.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 15 čer 2008 22:33

c9000 píše:ouf sorry už to sviští :D ale ja to každopadně postavený na dobrým enginu, teda zatím mi to tak příjde, v poslední době mě takhle překvapil jen Sylenth a ultranalog VA1.
ukazky?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 15 čer 2008 22:39

ještě nejsou budou neboj :D
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 15 čer 2008 22:56

No vyzkousel jsem to a jsem trochu na rozpacich. Jedna barava zvuku a docela neprijemy ovladani. Dobry basy si teda taky predstavuju trochu jinak. Ale jako zasadni nedostatek vidim nepritomnost MIDI implementace. Neda se ovladat nic. To je pro me neprijatelny, chci aspon ten cutoff na cc1, jinak s tim neni zabava. Ale jako ta jedna zvukova barva je udelana dobre (pro trance, jinam nevim).

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Příspěvek od c9000 » 15 čer 2008 23:04

no třebaz ted sem si nainstaloval string machine od gforce, a projel sem 4 presety a genasis asi už nepustím :D (vím že jsou to uplně jiný druhy synthu a taky jiní koncepce ale pro me je gforce nejvíc ve vstčkách, takže soustředěnost tímto směrem) sorry
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 čer 2008 23:24

Amorph píše:No vyzkousel jsem to a jsem trochu na rozpacich. Jedna barava zvuku a docela neprijemy ovladani. Dobry basy si teda taky predstavuju trochu jinak. Ale jako zasadni nedostatek vidim nepritomnost MIDI implementace. Neda se ovladat nic. To je pro me neprijatelny, chci aspon ten cutoff na cc1, jinak s tim neni zabava. Ale jako ta jedna zvukova barva je udelana dobre (pro trance, jinam nevim).
bavime sa o tom istom syntaku??? midi implementacia je kompletna... jedna farba? ani nahodou...

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 15 čer 2008 23:36

kexik: no stahnul jsem si tu cm edition, otveru syntak v cubase a na zadny cc nereaguje a nikde zadna moznost nastaveni... Projel jsem vsechnty presety a jedna barva to pro mne je.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 čer 2008 23:42

uz zacinam rozumiet odkial prameni vseobecny odpor k vst ;)
iste, PRESETY maju rovnaku farbu
k automatizacii: moj host ma midi learn a priradenie funguje, moj klaves vysiela len CC
tiez skusam tu cm verziu

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 21 čer 2008 11:04

Kdyby to nebylo tak ohavně nestabilní (v FL je každou chvíli "plugin crashed") bylo by to moc fajn...

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Příspěvek od SadLuck » 21 čer 2008 11:08

Tak abych to upřesnil - v FL mi nejde použít víc jak jedna instance - při pokusu něco zahrát na tu druhou, nebo jen zmáčknout tlačítko "stop" dojde k záseku..

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 21 čer 2008 13:02

no tak nevim, zní to dobře, ale z těch presetů bych si asi nic nevybral, příjdou mi dobré tak pro eurotrance a na nic jiného...a o dobrejch basech mám taky jinou představu...vzhledově se mi to nelíbí, mohlo to být ale i horší...

jinak ve Fruity jde namapovat všechno úplně v pohodě....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 čer 2008 13:46

ano to sedi, vo FL bezi len jeden kus... shit...
presety su NAHOVNO a vsetky su multisaw eurotrance guma. dostal som z toho krasne atmosfericke plochy, ma to slusny reverb atd.
k basom: kolko poznate vst syntakov, z ktorych lezie 35Hz? takych je velmi, velmi malo a toto je jeden z nich.

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 21 čer 2008 14:06

kexik: a nechceš se o nějaké ty atmosferické plochy co jsi nakroutil podělit přes presety? ;)

mě se tam jedna celkem líbí, Rise of Atlantis, ale zase je to moc trancové, vůbec bych to nemohl použít...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 čer 2008 14:17

o presety sa podelit nejde, inak by som to davno urobil. syntak nepodporuje externe patche, vyskusaj. ked niecim pokrutis, automaticky sa prepisuje prave nastaveny interny preset. mohol by som maximalne nazdielat flp subor s jednou stopou a to by neotvorili ludia bez FL

Odpovědět