Genesis VST, konecne HW zvuk

Ostatní audio software, obecná diskuse
SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

tak stejně o to maj zájem jen lidi s FL :D ... mě osobně by taky zajímalo, co jsi nakroutil...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

kexik: hmm, to je blbý...ale i já bych se na tu stopu rád mrknul, jentak ze zajímavosti...jsme už dva :)

kexik

Příspěvek od kexik »

nie, nie, hosi. vecer sa s tym trocha pohram a hratky natocim do audia a nazdielam mp3. to bude inspirativnejsie.

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

souhlas :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

ok :)

Sonority

Příspěvek od Sonority »

kexik píše:uz zacinam rozumiet odkial prameni vseobecny odpor k vst ;)
iste, PRESETY maju rovnaku farbu
obecne maji presety stejnou barvu? Je fakt ze u vetsiny syntaku me zneji presety stejne. Proc to tak je, ze jsou si strasne podobne?

kexik

Příspěvek od kexik »

1. tie presety nakrutil niekto a ten niekto ma svoj vkus
2. marketing. kazdy synth sa snazi oslovit nejaku konkretnu skupinu uzivatelov. tento sa snazi ponuknut co najviac ludom co hladaju unisono leady. treba tiez ferovo povedat, ze to je hlavne pouzitie, dva zo styroch priebehov oscilatorov su unisono sample, treti je sum a len tie ostatne dva sa daju pouzit ako tonalny zaklad pre nejaky iny typ zvuku
3. technologia. ked napises fm synth plugin, nebudes vyrabat presety pouzivajuce aditivnu syntezu, i ked aj tu kazdy fm syntak vie.
4. komplexnost. vyrobca sa presetmi snazi predviest cely nastroj, takze casto su presety preplacane efektami a zbytocnymi modulaciami. zlozite syntaky obvykle nemaju v zakladnej vybave ziadne jednoduche presety
samozrejme zo vsetkych styroch bodov existuju vynimky a cim ich je viac, tym je spravidla plugin medzi uzivatelmi uspesnejsi, pestra skala dobre znejucich presetov preda ovela lepsie ako samotna kvalita. bohuzial je to tak, inak by trebars plugin ako novation v-station neprezil ani tyzden ;)

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

kexik píše:1. tie presety nakrutil niekto a ten niekto ma svoj vkus
2. marketing. kazdy synth sa snazi oslovit nejaku konkretnu skupinu uzivatelov. tento sa snazi ponuknut co najviac ludom co hladaju unisono leady. treba tiez ferovo povedat, ze to je hlavne pouzitie, dva zo styroch priebehov oscilatorov su unisono sample, treti je sum a len tie ostatne dva sa daju pouzit ako tonalny zaklad pre nejaky iny typ zvuku
3. technologia. ked napises fm synth plugin, nebudes vyrabat presety pouzivajuce aditivnu syntezu, i ked aj tu kazdy fm syntak vie.
4. komplexnost. vyrobca sa presetmi snazi predviest cely nastroj, takze casto su presety preplacane efektami a zbytocnymi modulaciami. zlozite syntaky obvykle nemaju v zakladnej vybave ziadne jednoduche presety
samozrejme zo vsetkych styroch bodov existuju vynimky a cim ich je viac, tym je spravidla plugin medzi uzivatelmi uspesnejsi, pestra skala dobre znejucich presetov preda ovela lepsie ako samotna kvalita. bohuzial je to tak, inak by trebars plugin ako novation v-station neprezil ani tyzden ;)
V- station jsem testoval s HW KS station,X station a Xio synth
Zvukove identicke krome efektove jednotky- dal jsem init a kroutil stejne pozice ...... a dokonce se mi zdal V-station citelnejsi - pak jsem celou sestavu HW od Novationu poslal za par penez do sveta ........

vasek

Příspěvek od vasek »

V některých presetech jsou arpeggia a nějak jsem nepochopil, jak se ovládají... poradíte?

LUPO

Příspěvek od LUPO »

strasna sracka..... a vam se ten zvuk pane Ctvrtnicek jakoze líbí?

kexik

Příspěvek od kexik »

arpeggia sa neovladaju... ak chces nakrutit vlastny zvuk, musis prekrutit nejaky preset bez arpegia

synth_synth_synth_synth

Příspěvek od synth_synth_synth_synth »

edit: pokud to dobre chapu tak chces editovat arpegia ? nakroutis zvuk - zapnes arpegio - editujes arpegio ? tak tohle tam funguje
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 27 čer 2008 14:26, celkem upraveno 1 x.

vasek

Příspěvek od vasek »

synth_synth_synth_synth: sorry, nechápu tvůj příspěvek

listonos

Příspěvek od listonos »

Konecne som prisiel na to kde su tie arpegia. Ten napis v strede je button (prisaham bohu ze nevyzera), na ten ked kliknete tak tam je ten nestastny sequencer.

listonos

Příspěvek od listonos »

sorry - napis "Preset"

Odpovědět