gigastudio
gigastudio
Chtel bych se zeptat zdali je zde nekdo kdo tento program aktivne vyuziva.Ja si s nim hral v dobach kdy to byl jeste gigasampler a potom teprve gigastudio.Pamatuju ale na jedno,byl to tezky pruser co se tyka stability,padalo to jako hruska pri sebemensim naznaku neceho co se mu nelibilo. Nedavno jsem to videl u kamarada a taky pekny opruz,taky nekolikrat spadlo, ale nevim jaka to byla verze...
Muzete se nekdo k tomu vyjadrit?
Muzete se nekdo k tomu vyjadrit?
Martinovi - tak to jsi stastny clovek,protoze ja mam uplne jine zkusenosti,treba na to melo vliv neco jineho.To co jsem videl ja,to bylo amdcko s xp a emu 1820.Pri natahovani akaiackeho samlu to resetlo pc a nahodit to znova - bez sanci,neustale chtel neco skenovat,spoustelo se to gigastudio v nejakem safe rezimu ci co,je to davneji,moc si to nevybavuju...Ihned mi to pripomnelo me davne casy -))))
vyresil ro reinstal celeho gigastudia...Pritom tam bylo par dni...
Nyni moje vlastni zkusenost.Jelikoz mam kartu od vyrobce ktery sere na vsecky uzivatele kteri maji widle musim mit na muziku zvlastni system kde mam wp.Takze cista instalace XP SP2,natahani vsech potrebnych aktualizaci, a jal jsem se instalovat zakladni hovadiny jako je sekvencer,acrobat atd...No a pri te prilezitosti jsem natahnul mimo dalsi i gigastudio...Dopadlo to tak,ze jsem nebyl schopny nainstalovat dalsi veci,pc mi padalo,mrzlo - dlazdic byl oproti mne svaty clovek. Format C: a opetovna instalace widli.Nyni bez gigastudia. Vysledek ??? Vsecko slape jak ma,bez jakehokoliv problemu. Bojim se ho tam dat,ale na druhou stranu bych ho potreboval.
vyresil ro reinstal celeho gigastudia...Pritom tam bylo par dni...
Nyni moje vlastni zkusenost.Jelikoz mam kartu od vyrobce ktery sere na vsecky uzivatele kteri maji widle musim mit na muziku zvlastni system kde mam wp.Takze cista instalace XP SP2,natahani vsech potrebnych aktualizaci, a jal jsem se instalovat zakladni hovadiny jako je sekvencer,acrobat atd...No a pri te prilezitosti jsem natahnul mimo dalsi i gigastudio...Dopadlo to tak,ze jsem nebyl schopny nainstalovat dalsi veci,pc mi padalo,mrzlo - dlazdic byl oproti mne svaty clovek. Format C: a opetovna instalace widli.Nyni bez gigastudia. Vysledek ??? Vsecko slape jak ma,bez jakehokoliv problemu. Bojim se ho tam dat,ale na druhou stranu bych ho potreboval.
ASIO staci, ale budes pak muset pracovat s emulovanymi porty, coz podle tveho popisu situace nejspis znamena dalsi dlouhy nadavani.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Ja som fical na Gigasampleri 1.6 velmi dlho (1999-2002) na WIn 95 SR2, Celeron 400 MHz a SB kX ASIO. Siedlaczek a Vitous bez problemov, ale zase pravda je to ze naraz som vyuzival najma 4 zony mojho masterkeyboardu Fatar, to je ze loadoval som maximalne 4 nastroje. Teraz GS ide pokial ma pamet neklame iba na GSIF, ziadne ASIO.
máš pravdu, funguje pouze s GSIF, mám takovou smůlu, že ani jedna karta, kterou jsem používal neměla GSIF, takže jsem Gigastudio nikdy ani nevyzkoušel...dokonce i další audio interface který mám vyhlédnutý neumí ty posrané GSIF, myslím že tam bude asi dost velký problém na to získat licenci, nebo je tak drahá, že to ty firmy považují za zbytečnou investici.
Rád bych to aspoň vyzkoušel, i když pochybuji o tom, že to bude umět něco víc než Kontakt.
Rád bych to aspoň vyzkoušel, i když pochybuji o tom, že to bude umět něco víc než Kontakt.
nechapem ako to moze ist ked GigaStudio ako jediny obsahuje Endless Wave Technology a na tom je postavene jadro celeho principu. Myslite si ze ked supnem to GVI do Fruity tak zrazu z toho bude harddiskovy sampler bez obmedzenia?
No ako citam tak to ma v sebe tak to som teda zvedavy ako to streamuje.

Bude z toho sampler s beznymi ASIO omezenimi. Coz je imo porad docela fajn.demsky píše:nechapem ako to moze ist ked GigaStudio ako jediny obsahuje Endless Wave Technology a na tom je postavene jadro celeho principu. Myslite si ze ked supnem to GVI do Fruity tak zrazu z toho bude harddiskovy sampler bez obmedzenia?
A jinak uz jsem si vzpomnel, jak to, ze mi to behalo bez GSIF driveru - pres Rewire!
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Amorph: super, máš pravdu, stahnul jsem si "demo" Gigastudia a když jsem je spouštěl, tak mi dokonce samo napsalo, že nemám GSIF hardware, tak je můžu použít pouze v ReWire modu, bohužel se to 10min. spouštělo a pak nic.... když jsem chtěl pustit podruhé, tak už to chtělo spouštět nějaký diagnostický mód (jak tu někdo psal).
Snad to nakonec nějak spustím, i když absolutně nečekám, že bych na ilegal verzi přes ReWire, vyzkoušel pravé hodnoty GigaStudia, tak to snad jen tak prozkoumám.
Snad to nakonec nějak spustím, i když absolutně nečekám, že bych na ilegal verzi přes ReWire, vyzkoušel pravé hodnoty GigaStudia, tak to snad jen tak prozkoumám.