Gladiator VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12776
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 07 led 2008 16:47

Gladiator v1.1 PC/Mac has been released (free for all Gladiator customers)

New features, changes and fixes:

* The Mac version of Gladiator is available. It is available as universal binary for Intel Mac and Power PC. It supports audio unit (AU) and VST 2.4.
* Drastically improved time for saving/loading songs in Cubase and other hosts
* Opening the plugin is 250% faster. When the plugin is started for the first time it creates cache files (.1 .2 .3 .4) within the Gladiator_data directory. These cache files help to improve the performance.
* Drastically reduced the harddisc space for saving songs in Cubase and other hosts (previously 1,5 Mb per instance, now 850 byte).
* Removed a glitch after switching through presets.
* Slightly reduced memory usage.
* LFO1/2 "retrigger off" was renamed to "random phase"
* The word "preprocessing" appears in the HCM windows.
* Improved sound: Very low played oscs have more "treble".
* Improved sound: IQM light is switched to "light" by default. Gladiator sounds less static.
* Fixed a buffer overflow in the �Time Varismoothu201D; modifier
* The preset format has changed: Hosts save in chunk format now (fxb/fxp). Gladiator presets are now glp/glb files.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12776
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 led 2008 18:58

Gladiator v1.2 is available

Changes, fixes and improvements:

- New feature: Shared memory support: Additional Gladiator instances need 30 MB less RAM. The memory usage of the first instance is now 89 MB, further instances need 59 MB. RAM is now deallocated instanly in all hosts.
- New feature: Additional routing destinations: EQ and FX parameters
- New feature: Bank select support
- Compatibility fix: Tweaked presets are now restored correctly after loading in all hosts.
- Changed: Program select can now access all presets
- Changed: Various changes and fixes in glide mode and legato
- Improved: Faster loading
- Improved: Midi event handling
- Fixed: Editor know could display wrong value after loading

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 27 led 2008 19:20

jeste sem cetl na foru ze pripravujou nejaky ten expansion o wavefomy a prestety tak jesm na to zvedav... zacina to bejt slusny synteticky monstrum...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12776
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 led 2008 19:55

jj makaju na tom vobec nelutujem ze som ich podporil financne :-) (na rozdiel od steinbergov co som uz poriadne olutoval)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 27 led 2008 20:06

dendy : dockaj casu jak hus klasu :) takto aspon mozes riesit ten Gladiator... a zas ten C4 nebude tak natrt... hlavne bez stresu, pianko, kavicka, vinecko... nech to odsypa :D sak oni sa zlepsia

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12776
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 27 led 2008 20:19

:))) nj ... sak ja verim ze 5.0 uz snad bude vychytana a vyladena :-))) ale to uz mozno budem spokojny Logic user :D

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 10 úno 2008 21:05

tak se tu chysta poradny multiefekt... s efektama z gladiotora + nejaky to vylepceni

Obrázek

http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic ... sc&start=0

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 20 úno 2008 21:34

Víte někdo prosím, kde tam zapnout to portamanto nebo tak něco ??? předem dík za radu

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2668
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 20 úno 2008 21:56

bassline píše:elektri: sekcia glide/pitch

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 20 úno 2008 22:11

super, to je ono... ještě mám dotaz..

jde do toho nějak pustit audio ??

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 20 úno 2008 22:30

Cim je omezene demo ??? V kratkosti pls.

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 20 úno 2008 22:36

nunu píše:Cim je omezene demo ??? V kratkosti pls.
cca. jednou za minutu to promluví a každých 10min. to musíš restartovat

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 21 úno 2008 07:22

audio in tam zatim nejde....

Odpovědět