groove agent 3

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

groove agent 3

Příspěvek od marian » 26 srp 2009 15:24

Planujem kupu Groove Agent 3.
Som aktivny hudobnik a chcem robit vlastne projekty, kde si dohram stopy, ale bicie sa mi nikdy nechcelo klikat a nahravat bicie je nadlho.

Chcem sa spytat na nazor, a pripadne alternativy. (okolo 200E)

Recenzie nevysli zle, az na to ze niekde som sa docital ze nejde exportovat midi z "Percussion Agent" a "Special Agent" , (tie "sub-moduly" co tam ma) ...
Bicie ale hadam exportovat do midi po stopach ide, to by bolo moc mrzute = )

A neviem ci tie sample su uz editovane. Ale zase neznelo to zle

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Re: groove agent 3

Příspěvek od judik » 26 srp 2009 16:08

cau

Alternativu bych videl v MDrummeru. Muzes vyskouset demo. Cena je do 169 E.

http://www.meldaproduction.com/mdrummer/

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: groove agent 3

Příspěvek od marian » 26 srp 2009 21:02

judik píše:cau

Alternativu bych videl v MDrummeru. Muzes vyskouset demo. Cena je do 169 E.

http://www.meldaproduction.com/mdrummer/
dik, vyzera to dobre = )

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: groove agent 3

Příspěvek od marian » 27 srp 2009 13:04

Chcem sa spytat ci to demo (MDrummer) robi taku vec, ze mi to niekedy zacne sumiet (pusti sum asi na 3s a skonci to).

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Re: groove agent 3

Příspěvek od judik » 27 srp 2009 13:51

marian píše:Chcem sa spytat ci to demo (MDrummer) robi taku vec, ze mi to niekedy zacne sumiet (pusti sum asi na 3s a skonci to).
čau .... to určitě ne, mně to jede v pohodě. Omezení je v počtu sad bicích a stylů a needitovatelnost. Žádný šum to negeneruje...

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: groove agent 3

Příspěvek od marian » 27 srp 2009 15:39

judik píše:
marian píše:Chcem sa spytat ci to demo (MDrummer) robi taku vec, ze mi to niekedy zacne sumiet (pusti sum asi na 3s a skonci to).
čau .... to určitě ne, mně to jede v pohodě. Omezení je v počtu sad bicích a stylů a needitovatelnost. Žádný šum to negeneruje...
mne to robi aj ked to spustim ako priamo aplikaciu a potom aj ako VSTi = (

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: groove agent 3

Příspěvek od marian » 27 srp 2009 18:48

Aaa takze to je nakoniec v pohode, ono to ma robit = ))
"
MDrummer Small also comes with the MDrummer demoversion, which shows all features, however you cannot save or export anything and generates random noise. "

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22
Vybavení

Re: groove agent 3

Příspěvek od judik » 28 srp 2009 07:02

marian píše:Aaa takze to je nakoniec v pohode, ono to ma robit = ))
"
MDrummer Small also comes with the MDrummer demoversion, which shows all features, however you cannot save or export anything and generates random noise. "
to je fakt divny ... mel jsem oficialni demo a nikdy mi to zadny ruseni nedelalo :), ale kdyz to pisou, tak je to jasny...

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: groove agent 3

Příspěvek od marian » 28 srp 2009 15:17

judik píše:
marian píše:Aaa takze to je nakoniec v pohode, ono to ma robit = ))
"
MDrummer Small also comes with the MDrummer demoversion, which shows all features, however you cannot save or export anything and generates random noise. "
to je fakt divny ... mel jsem oficialni demo a nikdy mi to zadny ruseni nedelalo :), ale kdyz to pisou, tak je to jasny...
ale robi to vlastne len ta DEMO verzia .. Pri instalacii sa da myslim vybrat aj free verzia kde to nerobi = )

Odpovědět