Dobrý den,
Od obnovení systému jsem si znovu nainstaloval Guitar rig 4. Zdá se že vstup kytary snímá ale nevydá to z reproduktorů ani hlásku. Dřív mě fungoval bez problémů (někdy ale přestal fungovat výstup ale po restartu se vždy rozjel). Nahrával jsem s ním přes Cubase, když otevřu VST plugin GR v Cubasu výstup hraje bez problémů (ale realtime snímání nejde, protože v Cubase driver Asio4all neumožní výstupní zvuk a jiné drivery jsou zpožděné). Zatímco když cubase a ostatní vypnu v GR se neozve nic. Přeinstalovával jsem ho snad 5x na různé místa program files.
Nastavení vstupu a výstupu mám myslím v pohodě. Stejně tak jsem prozkoušel kombinace nastavení zvuku v ovládacích panelech. Driver Asio4all mi tam fungoval, přestože mám zvukovku Realtek AC97.
Jo, vzpomněl jsem si, že při první instalaci mě GR taky nehrál ale po vypnutí a zapnutí mi vyskočilo okno jestli chci testovat novou konfiguraci. Dal jsem ano a fungovalo to, ale po této instalaci se okno neobjevilo...
Zkusil jsem všechno, už fakt nevím...
Guitar rig 4 nehraje výstup
Re: Guitar rig 4 nehraje výstup
zbav sa jej, a kup si hocijaku normalnu napriklad m-audio alebo podobnu zvukovku za par eur a nebudes mat tento typ problemov uz asi nikdy. hentaku doskovku som skusal par razy pred vela rokmi a vzdy to robilo nejake preoblemy aj s Asio4all.Anders píše:... přestože mám zvukovku Realtek AC97....