Hartmann Neuron VS

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od dendy » 28 kvě 2013 10:42

neuron je popici.. sice clovek nema ani sajnu o tom cim toci :-))) ale aj ked tocis na nahodu gombikami tak z toho lezu nadpozemske zvuky :)))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 10:56

hehe .. tak si to ide poskusat :)

lavender
Příspěvky: 863
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od lavender » 28 kvě 2013 11:34

dendy píše:neuron je popici.. sice clovek nema ani sajnu o tom cim toci :-))) ale aj ked tocis na nahodu gombikami tak z toho lezu nadpozemske zvuky :)))
dendy tebe to ide bez toho NUKE kontrolera? mne to vyhodilo nejaku chybu. "no nuke remote" a zhodilo mi to host.

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 28 kvě 2013 11:48

A jedeš to jako VST v Cubase? Já už mám jenom Logic a potřeboval bych vědět jestli to běhá ve FXpansion wrapperu nebo Plogue Bidule.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

lavender
Příspěvky: 863
Registrován: 26 pro 2011 18:57

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od lavender » 28 kvě 2013 12:05

ja som skusal v ablbtone. a nem de.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 12:07

v PDF pisu :

Hardware requirements: Please also note that you will need the <NUKE>
controller hardware in order for the NeuronVS to be fully operational.
Without the controller you won’t be able to change any parameters controlled
by the sticks – you can still use the plug in as a preset player but you will
definitely miss out on the fun.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 12:13

akurat som to nainstaloval.. pri starte reaperu mi vypisalo no NUKE controller .. pri vlozeni pluginu na stopu , to zase napislo ze neni NUKE .. potom som potvrdil disclaimer .. a prazdne okno .. mozno problem ze v64bit hoste nejde 32bit plugin ?

hmm .. ale hrat to hraje .. len UI okno pluginu je prazdne ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od dendy » 28 kvě 2013 12:48

aha no ja som to este neskusal :-)) ja som Neuron pouzival kedysi na PC v Cubase :-)) Takze plany poplach ak to nefunguje tak sa ospravedlnujem :))

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2013 12:58

no ukazuje mi to APPKU 32bit HOST .. cize asi by to nemal byt problem 64 vs 32 .. hrat to hraje .. len GUI nevidim ..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 28 kvě 2013 23:29

Tak jsem to prohnal JVSTwrapperem zdá se, že pod Logicem se to otevře, ale bez grafiky, tj. jenom, controls view, ale i tam je pár parametrů- Bez Nuke to nemá moc cenu asi. Snad se v tom povrtá a udělá místo Nuke MIDI cc. Zatím žádný audio výstup, ale loaduje se mi knohovna a databáze teprve, bez které to asi nepůjde.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Pytkin » 29 kvě 2013 00:27

jo ta databaza tam musi byt .. skusal som menit nazov foldru .. a vtedy mi to nehralo .. vratil som spat , tak ako pisu v navode .. a hralo to .. tiez mi to pisalo dake potenciometre v takom okne .. a bol tam aj cuttof a resonance .. ako posledne dva parametre .. tie fungovali .. ale v okne pluginu ziadne GUI ..

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od Magion » 29 kvě 2013 08:47

wow - tak tomu říkám dobrá zpráva takto hned po ránu! :D
Neuron byl pro mě vždy nedostižný top v sound designu. Snad bude software stabilní oproti HW.
Jdu stahovat!

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 29 kvě 2013 15:32

Tak jsem trochu googlil po tom Nuke kontroleru a už tuším, kde je kámen úrazu. Nuke nevysílá MIDI cc, neb ten joystick má vyšší rozlišení, asi aby to nedělalo zuby, tj. kroucení joystickem se prý nedá nahradit ničím jiným .... třeba iPad remote mě tak napadlo rámcově ;)
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 29 kvě 2013 23:30

No tak nechce mi to najít tu databázi (v Logicu pod jVST wrapperem). Ten Audio Hijack je nefunkční (nechce mi komunikovat s MIDI) :(
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Hartmann Neuron VS

Příspěvek od a.tom.x » 03 čer 2013 14:18

Tak jsem zase chvilku zápasil .... reFuse Ugly VSTi funguje bez problémů, Logic si ho najde jako MIDI zařízení, audio řeším Digital Out přímo z Maca a zpět do SPDIF In na MOTU :) hraje to hezky jenom je potřeba dát latency alespoň na 256 jinak to je zkreslené. Hraje to fakt zajímavě ... až na ty joysticky, který je potřeba nějak obejít, ale MIDI cc to nejsou, pověřím Merlina, aby vyzkoušel Nuke jestli něco pouští do MIDI a jestli jo tak ten sysex vyzkouším dát do Ipada na nějaký MIDI X/Y kontroler.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Odpovědět