Hledám software - pomůže někdo?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Keny666

Hledám software - pomůže někdo?

Příspěvek od Keny666 »

Takže tak trochu fušuju do tvorby hudby a zajímaly by mě dvě věci:

1) Existuje nějaký soft který dokáže z nahrávky (MP3/Wav) vysamplovat a oddělit zvlášť od sebe všechny vokály(zpěv) od všeho ostatního a naopak??? :?: :?: :?:

2) Existuje nějaký soft který dokáže nahrávku (MP3) převést do souboru s formátem midi, tak aby to neznělo jako vytažené "z pr.ele"??? už jsem na netu našel spoustu programů ale žádný mi neuložil nic jiného než shluk abstraktních tónů bez rytmu a melodie. ale jde mi třeba hlavně o ten rytmus a melodii... existuje něco takového? :?: :?:

doufám že (vzhledem ke své amatérnosti :D :D ...) se nesnažím najít něco podobně nenajitelného jako perpetum mobile třeba:D :D

kexik

Příspěvek od kexik »

snazis...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

keny666 : vyser sa na to .. a zacni robit nieco poriadneho !

kexik

Příspěvek od kexik »

muziku napriklad

Keny666

Příspěvek od Keny666 »

díky:)

Venti

Příspěvek od Venti »

Keny... blby priklad, ale podobny... to je ako keby si sa pytal.. ako z upeceneho kolaca vyberies muku, cukor, vajca...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

venti :) bingo .. celkom dobry priklad ..

Keny666

Příspěvek od Keny666 »

no teoreticky vzato.... :lol: možná by nějaký šílený chemik dokázal z upečeného koláče při použití správných chemických metod dostat a odstředit to co v minulosti dělalo mouku cukr a vejce.... :D :lol: a tak by mohl jenom teoreticky existovat zvukař nebo programátor co by mohl dostat z MP3 to co chci já.... :D :lol: ale je to jenom teorie... praxe je uplně jiná :D :lol:

ne samozřejmě nejsem tak blbej jenom si robím srandu :lol: :lol: :lol: jenom právě dělám ejdnu skladbu a hodil by se mi zpěv odjinud:D

hlavně mě neřešte :D

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Keny: ingredience bys mozna z toho kolace dostal, ale uniklo by ti to zasadni - postup pripravy.

Venti

Příspěvek od Venti »

Keny, tak skus niekde pohladat akapelu.. to je jedine co mozes spravit

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Keny666 píše:no teoreticky vzato.... :lol: možná by nějaký šílený chemik dokázal z upečeného koláče při použití správných chemických metod dostat a odstředit to co v minulosti dělalo mouku cukr a vejce.... :D :lol: a tak by mohl jenom teoreticky existovat zvukař nebo programátor co by mohl dostat z MP3 to co chci já.... :D :lol: ale je to jenom teorie... praxe je uplně jiná :D :lol:

ne samozřejmě nejsem tak blbej jenom si robím srandu :lol: :lol: :lol: jenom právě dělám ejdnu skladbu a hodil by se mi zpěv odjinud:D

hlavně mě neřešte :D
No ono se to tak bezne dela, stare pecivo se rozemele a pridava se do noveho.. pak jsou rohlicky levnejsi.

Keny666

Příspěvek od Keny666 »

no jasně to se tak běžně dělá... taky umím rozemlít starou skladbu a udělat z ní novou:) ale umí někdo z té skladby dostat zvlášť cukr a zvlášť mouku od sebe??? kdyby to někdo dokázal tak mu budu hodně vděčnej když mi poradí jak :D :D BOŽE PORAĎ MI :D :D

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Keny666 píše:no jasně to se tak běžně dělá... taky umím rozemlít starou skladbu a udělat z ní novou:) ale umí někdo z té skladby dostat zvlášť cukr a zvlášť mouku od sebe??? kdyby to někdo dokázal tak mu budu hodně vděčnej když mi poradí jak :D :D BOŽE PORAĎ MI :D :D
smichat stereostopy tak ze se vnich vyrusi vokal a vznikne karaoke verze a pak ji treba odfiltrovat od originalu a zbyde vokal.

Mel jsem jednou rozbite sluchatka tak ze to delaly automaticky :)

80_psu

Příspěvek od 80_psu »

Tuhle zkusenost taky mam! Obaval jsem se, ze se porouchalo neco jinyho :)..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Tak mas nekolik moznosti - najit si karaoke verzi, nebo si naladit stejny nastroje jako sou v tom tracku a celej ho okopci tak si delam karaoke verze ja nebo verze na zivak. Jinak jedina moznost, ktera me napada na oddeleni nakejch nastroju po technicky strance tak je furierova transformace rozdeleni na harmonicky.. ale jak z tech harmonickejch frekvenci vyberes ty spravne, ktere patri k nakymu zvuku. navic zaklad z toho stejne nedostanes. Udajne umi nova samplituda neco jako odstranit z wavky napr. kdyz neco nahravas a vezmes za kliku.. tak ten nezadouci zvuk odstrani tak, ze to nejak najde harmonicky rozkladem furierovkou a pak to vymaze jen ten urcitej zvuk a pritom ti zustane zbytek v pohode.

Odpovědět