hudební software pro PDA

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 04 led 2006 21:31

OXYGEN] ... cece presne na totez jsem se chtel zeptat (mam 14 dni starej Acer n50 / 520) ale rikal jsem si ze to je blbost ze se ptat nebudu. Vidis udelal jsem chybu ... takze dik ze se zeptal ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 04 led 2006 21:36

Tybrdo a ono je to ma PPC ne na PalmOS ... akorat si nejsem jistej jestli to nebude vyzadovat 640x480
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 04 led 2006 21:53

safa: prebehol som tamojsie forum a praveze na vga to moc neslape...

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 05 led 2006 11:01

.... tak slava, to jsem na to zvedav ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 08 led 2006 04:01

Ono se to casem stejne na ty PDA presune ;-)))

http://www.gidluckmastering.com/live2496.html
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 08 led 2006 11:19

Jo .. tesim sa na dobu , ked nahras dvojhodinovu lajvku 24 stop 24/96 do PDA , do internej pamate .. :)

Odpovědět