hudební software pro PDA
hudební software pro PDA
Existuje nejaky trosku profi (aspon normalne pouzitelny) pro PDA. Je nejaky leader v teto kategorii? Na netu jsem nic moc nenasel. diky za tipy
http://www.planetgriff.com/galleria.php
snad to je to co hledáš
(dokonce jsem objevil i link na download)
snad to je to co hledáš
(dokonce jsem objevil i link na download)
Naposledy upravil(a) shafa dne 04 led 2006 13:52, celkem upraveno 1 x.
pda?
Prece si kvuli tomu nebudu kupovat PDA? A jeste ho pak tahat s sebou... Nebylo by neco pro mobil?
PS: Podobne zduvodneni jsem nakonec ucinil i u mp3 prehravacu, s nimiz jiz leta vyckavam, az budou mit vsechny funkce, co jsem chtel. Letos konecne maji, ale zas cekam, az to budou mit mobily...
)
PS: Podobne zduvodneni jsem nakonec ucinil i u mp3 prehravacu, s nimiz jiz leta vyckavam, az budou mit vsechny funkce, co jsem chtel. Letos konecne maji, ale zas cekam, az to budou mit mobily...
Re: pda?
Tak to potesim i tebetankista píše:Prece si kvuli tomu nebudu kupovat PDA? A jeste ho pak tahat s sebou... Nebylo by neco pro mobil?
Tehda jsem měl Siemens M55, kde byl "Cubasis Mobile" od Steinberga
Sice to byl ukrutnej shit, ale když sem někomu ukázal Steinberga v mobilu, cejtil sem se velice hustě

- MonkeyFighter
MonkeyFighter: Podle mého se jedná o naprostě shodnou verzi s CUBASE SX3. Samozřejmostí je i pár hitech vychytávek, kterých se uživatelé PC dočkají až se výkon současných procesorů vyrovná výkonu procesorů v mobilních zařízeních Siemens. Musím se také zmínit o podpoře DualS. Jedná se o propojení dvou siemensů pomocí dual paralel optického kabelu, které až dvojnásocně urychlý FX výpočty.
Co chceš slyšet víc?
Co chceš slyšet víc?
- MonkeyFighter
shafa:a nesmis zapomenout ze pri koupi Cubase mobile Pro dostanes zdarma specialni Mo-verb dozvukovej plugin kterej se vyrovna HW reverbum od lexicona nebo TC z nejvyssich rad:)
Tankista:pockej pockej ja myslel ze nejakej telefonovaci Ipod uz existuje?nebone?(ja nevim, hitech telefony dou mimo me,vzdycky kdyz mam nejakej novej telefon tak moc dlouho nevydrzi a ja se vracim ke starejm sunkam ktery sou delany poctive a vydrzej vsechno:))
jinak ten soft na to pdacko je uz o necem jiny sou tam normalne efekty nejaky softsynthy regulerni sequencr...ten tady nikdo nehaní, my tady nadlehčujem cubase mobile:)
Tankista:pockej pockej ja myslel ze nejakej telefonovaci Ipod uz existuje?nebone?(ja nevim, hitech telefony dou mimo me,vzdycky kdyz mam nejakej novej telefon tak moc dlouho nevydrzi a ja se vracim ke starejm sunkam ktery sou delany poctive a vydrzej vsechno:))
jinak ten soft na to pdacko je uz o necem jiny sou tam normalne efekty nejaky softsynthy regulerni sequencr...ten tady nikdo nehaní, my tady nadlehčujem cubase mobile:)