Jak uploadovat vlastní mp3 do profilu na myspace
Jak uploadovat vlastní mp3 do profilu na myspace
Nevím, jak uploadnout vlastní mp3 do profilu na myspace? Jde to vůbec? Je to možná banalita, ale zatím jsem na to nepřišel. Může mi to někdo popsat v konkrétních krocích? Díky!
Re: Jak uploadovat vlastní mp3 do profilu na myspace
mas myspace music?
Co to je? Sorry jestli se blbě ptám? Zřejmě nemám. Nemůžu, totiž nikde najít žádné tlačítko jako upload music nebo tak něco? Jako je to např. u videa. Tak nevím, co udělat abych tam ty songy dostal. Viděl jsem totiž, že uživatelé mají na svých stránkách přehravače s playlistama svých písniček. Tak bych to chtěl taky
.

Tak už nic. Vytvořil jsem si špatný účet. Nevšiml jsem si různých typů účtů. No jo.
Myspace je v tomhle dost nepřehledný no...
ja nepoznam nikoho kto na prvy krat tvoju chybu NEspravil 

Menší dodatek. Nevíte, jak upravovat vzhled tohoto účtu? ( mám na mysli učet myspace for musician) Když jsem si založil ten klasický, kde mi nešel ten přehravač, tak jsem si mohl v menu customize profil, upravovat rozložení stránky, barvy, apod. Kdežto v tomto to jaksi chybí nebo jsem zase na to nedošel
. Může mi někdo poradit?

najlepsie je zacat nejakou template ktorych je na webe milion a postupne si to doladit v kode podla svojich predstav. editovat myspace je dost preklo, ale da sa to...
Přesně!!!kexik píše:ja nepoznam nikoho kto na prvy krat tvoju chybu NEspravil

Music stranky to nemaji. Vygoogli "Myspace layout editor" a vem si den volna v praciVrzalík píše:Menší dodatek. Nevíte, jak upravovat vzhled tohoto účtu? ( mám na mysli učet myspace for musician) Když jsem si založil ten klasický, kde mi nešel ten přehravač, tak jsem si mohl v menu customize profil, upravovat rozložení stránky, barvy, apod. Kdežto v tomto to jaksi chybí nebo jsem zase na to nedošel. Může mi někdo poradit?