Jaké služby streamování hudby používáte

Ostatní audio software, obecná diskuse
mirek20

Jaké služby streamování hudby používáte

Příspěvek od mirek20 »

Začnu odpovědí, že používám Qobuz kvůli jeho vynikající kvalitě zvuku

dendy

Re: Jaké služby streamování hudby používáte

Příspěvek od dendy »

ja pocuvam muziku skoro vyhradne len z Youtube.. platim si premium aby neotravovali reklamy

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

V robote pouzivam 15-rocnu staru vezicku Panasonic na analogovy streaming nasho Radia FM, hraju tam aj klasiky, aj vela novej hudby, dajme tomu aj vyber z Pitchforku, takze som spokojny. No a zvysok ako Dendy, na cestach a doma YouTube, pripadne vlastne zbierky.

Na kvalite streamingu mi az tak nezalezi, ked nie je nieco dobre v CD kvalite, tak v 24-bitovej to lepsie nebude :-)

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Jednoznačně Tidal! Oproti lepši kvalitě oproti Spotify a dalších za stejnou cenu, má jednou must have funkci, kterou konkurence nemá. "Related Albums"
Pod každým albem má další doporučená alba většinou z téhož roku, které žánrově a stylem sedí. Na objevováni nové i staré hudby nekonečný nástroj!
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

jackies

Příspěvek od jackies »

dendy píše:
28 črc 2024 06:57
ja pocuvam muziku skoro vyhradne len z Youtube.. platim si premium aby neotravovali reklamy
To samé. Pouze YT. Playlisty, doporučená muzika podle vkusu ...
Akorát nic neplatím. Reklamy řeším ve Firefoxu doplňkem uBlock Origin.
Nevím už o nich pár let ani na YT.

Pokud máte nějaký tip na nějaký dobrý adbloker do iPhonu a mobilní prohlížeč, budu rád. Zatím jsem nenarazil, ale moc nehledal.
muzikant

dendy

Příspěvek od dendy »

Jasom sim si to YT premium zaplatil hlavne koli tomu ze 99% casu pocuvam na mobile (ked som na prechadzke zo synom) kedy mam najviac casu aktivne pocuvat - ako Youtube appka ked nema clovek zaplatene premium tak hra len ked je aktivna - akonahle ju dam do pozadia, prepnem sa do inej alebo proste mobil zatmavi naspat na home screen tak to prestane hrat .. kedze YT pouzivam fakt denne tak tych $9/mes mi pride uplne v poriadku platit za to ze mi to hra (a ze nemam reklamy :))
Jackies píše:Pokud máte nějaký tip na nějaký dobrý adbloker do iPhonu a mobilní prohlížeč, budu rád. Zatím jsem nenarazil, ale moc nehledal.
Tak to neviem ci nieco take bude existovat .. na iphone sa moc adblockery instalovat nedaju kedze kazda appka bezi v sandboxe takze ina do nej nic nedoinstaluje .. ale skus "Brave Web Browser" namiesto Safari, myslim ze ten by mohol mat v sebe zabudovany nejaky adblocker .
Naposledy upravil(a) dendy dne 30 črc 2024 06:11, celkem upraveno 1 x.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Za iPhone nemozem poradit, lebo posledny som mal 3GS, takze minimalne 10 rokov idem na Androide (Lenovo, teraz Motorola), a na iPade mi staci Safari alebo Chrome.

No na Motorole mi obcas kapal Chrome, tak som presiel na Operu, ta ma interny adblocker a som s nou velmi spokojny. Teraz som sa odhlasil z konta a dal youtube ako guest priamo v Opere, klikol som na 20 videi, ktore zarucene v aplikacii mali reklamy a nic, ani jedna. Teraz som aj aktivoval a aktualizoval Chrome a vyzera ze uz nekape, je sice aj rychlejsi nez Opera, ale uz som si zvykol tak kaslem na to, a to som bol tvrdy fanusik Chromu :-)

Ale fakt kvoli tym reklamam, a moznosti mat pustene Youtube v pozadi to Premium stoji za uvahu, a mozno aj ten download, ked si napriklad clovek chce offline pustit nejaku tu audiopoviedku, i ked samozrejme na webe je mrte stranok ktore daju youtube do mp3.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja idem s celou rodinou zo spotify ..

judik
Vybavení

Příspěvek od judik »

To je nějaký průzkum do diplomky? :) ... Hudbu poslouchám přes Spotify (premium) ... Hodně lidí v mém okolí to má podobně.

jammix

Příspěvek od jammix »

Alebo reklama na ten qobuz. Ale nováčik to zvladol pekne .. téma sa uchytila :D
Ja rád pridám tiež moje zvyklosti..
Ked muziku tak si vyberiem nejaký tématický kanál podľa nálady na accuradio ...je zdarma netreba sa ani registrovať a len véľmi zriedka dajú na začiatok nejakú jednu reklamu.
už možno desať rokov sa divím že to takto stále funguje
Počúvam ho aj na mobile s aplikáciou... hrá aj na pozadí aj po screen lock .

Potom samozrejme Youtube , hlavne ked chcem niečo konkrétne.
Na treťom mieste vlastné veci v MP3
a na štvrtom Receiver analog radio a CD.... stále ready to go.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Spotify Premium, teď docela taky bandcamp na různý bizáry... Youtube nouzovka, nebo když chci video

dano

Příspěvek od dano »

tieto reklamne breaky sa mi normalne pacia :)

mirek07

Příspěvek od mirek07 »

Qobuz, protože jakmile jsem šel do Qobuz, už jsem nechtěl používat jiné služby streamování hudby
Zde se mi podařilo získat účet Qobuz
https://qobuzstudio.sellix.io

mirek20

Příspěvek od mirek20 »

Nová adresa Qobuz
https://qobuz.sell.app
Do konce ledna -20%
Kupón: QBZ777

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Toto sa plati jednorazovo .. neviem na akej baze to funguje ..

https://demus.app/

Odpovědět