Jaký soft pro začátek?
-
Jaký soft pro začátek?
Zdravím chtěl bych se zeptat chci začít dělat hudbu na PC tak jaký soft bych si měl pořídit... hudba me bavi tipu DJ Tiesto nebo Orchestrialka
zozen si "CSI Cubase SX 3 Master Tutorial" a Cubase SX a zacni rovno tam.. budes mat najvyssiu dostupnu kvalitu a v buducnosti nebudes musiet riesit prechod .. podla mojho nazoru je "zlozitost" cubase mytus ... zakladne veci sa tam nerobia o nic zlozitejsie ako v Resone,Fruity, comkolvek.. a funkcie naviac si, pokial ich nezacnes potrebovat, vsimat nemusis...
-
v tomto musim suhlasit s dendym. ja som nikdy v ziadnom hrackarskom audio softe nerobil a nemam pocit ze by mi to chybalo. mam pocit cubase je narocny na naucenie len pre ludi, ktory zacinali v nejakom hrackarskom softe, zvykli si na tie divne koncepty a zacali sa nimi obmedzovat a potom bolo pre nich tazke sa z nich dostat...
(clovek sa v tych hrackarskych softoch nauci akurat tak zlozvykom ktorych sa tazko zbavuje...)
petr: ja by som zacal rovno v Sonar alebo Cubase, alebo najlepsie Logic, ale to len ak mas mac os ...
(clovek sa v tych hrackarskych softoch nauci akurat tak zlozvykom ktorych sa tazko zbavuje...)
petr: ja by som zacal rovno v Sonar alebo Cubase, alebo najlepsie Logic, ale to len ak mas mac os ...
-
Perfektní rady,zvlášť je důležité aby nic nebylo creckunuté.Už vidím jak macháně a jeho soukmenovci v 16-ti letech popadne doma 15 litrů a jde kupovat doporučený software.To se lidi mermomocí chcete podobat našim prolhaným schyzofrenním politikům.Vždyť je zcela logické že si to ti kluci někde stáhnou,kde by na to vzali.Ono lidem jako Billy Gate neubyde,stejně za všechno co mají vděčí spotřebitelům a že jsou to kolikrát sračky co prodávají,to ví taky každé.
-
- Profesionál
Brooklyn / juanita juarez píše:tracker...
;]
jediny soft, kde neskladame ocima, ale usima - trusss.
to je fakt

btw. Reason vs. Fruity - nemyslim si ze niektrory z tchto 2 softov je jednoduchsi pre zaciatocnika.. oba su zdhruba na rovnakej urovni zlozitosti...