Klávesy k FL Studio

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
deejay_peter

Klávesy k FL Studio

Příspěvek od deejay_peter »

ahojte,

chcem sa opýtať, chcem si kúpiť klávesy, buď od značky M Audio, alebo Akai. Bude mi bez problémov pracovať každý typ kláves od tejto značky s týmto programom? Nie sú tam žiadne komplikácie pri inštalovaní a pracovaní s nimi? Alebo sa mám sústrediť na nejaký parameter súvisiaci s FL studiom a danými klávesami? Nemám v tom zatiaľ prehľad a neviem, ako to funguje.

Sane

Re: Klávesy k FL Studio

Příspěvek od Sane »

Já používal M-Audio Oxygen 8 V2 a fungovaly bez problémů.

http://www.disk.cz/disk/product?2158

U-o

Tommy Dee

Příspěvek od Tommy Dee »

Ja mam M-Audio Oxygen 61 3 gen. spolu s FL a ide skvele. Tieto klávesy sú plug-and-play, takže fičia hneď po zapojení. V inom prípade je v balení ovládač. Problém ale asi nastane pri latencii, ak nemáš externú zvukovku, budeš musieť zmeniť veľkosť buffera, čo môže spôsobiť pukanie počas toho ako budeš s projektom pracovať. Ja zatiaľ zvukovku nemám takže to riešim tak, že melodiu skladám pri malej latencii a s projektom sa hrám pri väčšej :)

matus

Příspěvek od matus »

Chcem sa opytat jednu banalitu.

Ako mozem "nahrat" midi stopu pomocou Akai mpk mini vo fruity loop. Doteraz som si otvoril piano roll a tam som si to naklikal. Teraz by som chcel pustit metronom a hrat na klavesoch s tym, ze mi tie midi bude rovno zapisovat.

Vdaka za odpoved.

Odpovědět