Kontakt 4 a AR Modern Drums

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Zeck » 30 srp 2012 15:20

zdravim, pouzivam na bicie Kontakt 4 a Abbey Road Modern Drums. neviete mi poradit, aby som kazdy bubon mal osobitne v cubase mixeri? chcel by som efektovat kazdy bubon osobitne. dakujem za rady.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Amorph » 30 srp 2012 15:36

Nejde to uplne pro kazdej buben (resp. ne pro kazdej cinel), ale v zakladu to jde. U Kontakt VSTi si povolis tolik vystupu, kolik potrebujes a v Kontakt mixeru si pro ne vytvoris prislusne vystupni kanaly a propojis je. Pak v mixeru AR Modern Drums u jednotlivych bubnu nebo skupin zase vyberes do jakeho vystupniho kanalu maji jit. Ja zpravidla pouzivam 4 - kopak, virbl, tomy a zbytek. U cinelu, ktere krome hihaty nejsou zvlast v mixu (nejsou proste brany close mikama) si mix nastavujes tim, jak kterej cinel posilas do oh a room skupin.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Pytkin » 30 srp 2012 15:38

kontakt ma 16 vystupov ..

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Zeck » 30 srp 2012 15:52

diky. mohol by si mi napisat postup ako vytvorit v kontakt mixeri vystupne kanaly?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Amorph » 30 srp 2012 15:54


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Pytkin » 30 srp 2012 16:08

zeck : no ved mas 3 verzie pluginu .. 2 vystipy .. 4 alebo 8 ? a treti je 16 vystupov .. tolko vystuypov sa ti fyzicky objavi v mixe .. No a potom si v kontakte len pridelujes nastroje , kam maju ist ..

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Amorph » 30 srp 2012 16:11

Pytkin: je to trochu komplikovanejsi, nez si myslis. Ale myslim, ze uz to Zeck da dohromady.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Pytkin » 30 srp 2012 16:21

Amorph : Jakto ? zrovna som to nedavno riesil s dudom z HEXu .. robi v radiu expres muziku do reklam a nevedel to nastavit .. A takto ako som to napisal , nam to fungovalo .. vacsi problem bol najst , ako sa smeruju vystupy .. ale tiez som na to nasiel na webe daky howto ..

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Amorph » 30 srp 2012 16:25

Ano, jde prave o to routovani in/outs a jeste pak uvnitr tech Modern Drums.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Pytkin » 30 srp 2012 16:27

netusim co je modern drums .. to nejsu len sample do kontaktu , ako kazde ine ?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Amorph » 30 srp 2012 16:30

no prave, ze netusis.

edit: jde jeste o to, ze modrndrums maji jeste svuj vlastni mixer v ramci toho kontaktiho sample instrumentu.

Zeck
Příspěvky: 33
Registrován: 04 říj 2008 16:47

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Zeck » 30 srp 2012 17:23

diky! funguje mi to. :D

Uživatelský avatar
Tommy Dee
Příspěvky: 203
Registrován: 20 črc 2012 15:11

Re: Kontakt 4 a AR Modern Drums

Příspěvek od Tommy Dee » 02 led 2013 15:32

Zdravím,
Práve tento problém teraz riešim v FL studiu . Neviete mi poradiť ako v kontakte nastavím aby mi hrali bicie osobitne v Mixeri ? Neviem sa k tomu dopátrať.

EDIT: Už to mám, je s tým trochu babračka ale dá sa to :)

Odpovědět