KORG DS-10
-
Tak som do toho išiel, objednal som DS-10 cez ebay. Dnes mi prišiel z Japonska. Urobil som v tom prvú skladbu. Softík je veľmi variabilný, dá sa naozaj pohrať a vyčarovať zaujímavé zvuky. Ako hračka to nemá chybu, DS lite sa mi zmestí aj do kabelky kde nosím peňaženku a môžem ho zapnúť kdekoľvek. 

Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85
Wau, to gratuluju! Já ho sháněl ve všech superstorech v tokyu; yodobashi, biccamera, ve špeluňkách v akihabaře a všude mě jen odkazovali na amazon.co.jp. Bez vyzkoušení jsem do toho nešel, zvlášť když bych DSko k ničemu jinýmu nepotřeboval. Ale rád slyším, že je to zábavný. Pak sem třeba hoď nějakou real ukázku;)
Ahoj.Taky uz ho mam par dni doma...Souhlasim s ambivalence! Opravdu pekna trochu vic nez hracka u ktere jako hlavni plus vidim mobilitu a prijemne ovladani stylusem.Velmi prijemne me taky prekvapil zvuk! Ma to bohuzel ,ale i svoje limity! Jako hlavni minus (alespon pro me) vidim to, ze nedate dohromady vic nez 16 partu na track, nemoznost si jakkoli hrat s parametrama syntezatoru pri prehravani vytvorene skladby a pouze 16ti krokovy patern seq...Ale co bychom chteli za 40euro,ze... 

bodyia>vpohode ho sezenes na www.play-asia.com. I s postovnym to vyjde na nejakych 1100,- a mas to do tydne doma...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2N9usPnj ... re=related[/youtube]
Konecne zajimave video... ale otazka je, umi to midi (idealne i midi sync)?
Konecne zajimave video... ale otazka je, umi to midi (idealne i midi sync)?
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

-
Súhlasím s bertikom. Song mode ma trochu sklamal - pri prehrávaní hotovej skladby sa už nedá improvizovať. A 16 patternov je v tom prípade málo. Celkom zaujímavé môže byť spojenie dvoch DS naraz, ale to už vyžaduje mať po ruke aj mix... Acid: Midi to nevie. Sync to vie iba pri spojení s iným DSkom.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85
Tak to je z meho pohledu zabite, pokud nekdo neudela z toho spojeni na dalsi ds pomoci kabelove redukce a softu v pc midi napojeni, coz potrva.ambivalence píše:Acid: Midi to nevie. Sync to vie iba pri spojení s iným DSkom.
Peace

-
DSká medzi sebou komunikujú cez wifi, takže načo kábel?Acid Punk píše: Tak to je z meho pohledu zabite, pokud nekdo neudela z toho spojeni na dalsi ds pomoci kabelove redukce a softu v pc midi napojeni, coz potrva.

Neviem, možno je na to soft aj do PC.
Mno jednak je to tim ze nechci dalsi DS, jednak je to tim ze chci DS je na ovladani midi zarizeni.. ale jak to vypada, jako sequencer pro ostatni zarizeni nebyl moc vymyslen.ambivalence píše:DSká medzi sebou komunikujú cez wifi, takže načo kábel?
Neviem, možno je na to soft aj do PC.
Peace

chcel by som sa spytat ake to ma vystupy atd a ci mas uz skusenosti s tym, ze by si tam natrepal aj nieco ine ako ten povodny OS -> videl som videa, ze tam bol rebirth alebo nejaky sampler...ambivalence píše:Súhlasím s bertikom. Song mode ma trochu sklamal - pri prehrávaní hotovej skladby sa už nedá improvizovať. A 16 patternov je v tom prípade málo. Celkom zaujímavé môže byť spojenie dvoch DS naraz, ale to už vyžaduje mať po ruke aj mix... Acid: Midi to nevie. Sync to vie iba pri spojení s iným DSkom.
Hledam ta videa ale zatim marne, byl by odkaz?emah píše:chcel by som sa spytat ake to ma vystupy atd a ci mas uz skusenosti s tym, ze by si tam natrepal aj nieco ine ako ten povodny OS -> videl som videa, ze tam bol rebirth alebo nejaky sampler...ambivalence píše:Súhlasím s bertikom. Song mode ma trochu sklamal - pri prehrávaní hotovej skladby sa už nedá improvizovať. A 16 patternov je v tom prípade málo. Celkom zaujímavé môže byť spojenie dvoch DS naraz, ale to už vyžaduje mať po ruke aj mix... Acid: Midi to nevie. Sync to vie iba pri spojení s iným DSkom.
Peace

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sfxPfTSc ... re=related[/youtube]Acid Punk píše:Hledam ta videa ale zatim marne, byl by odkaz?
a ten sampler - to tu bol na tomto fore nejaky obrazok...
Wifi midi
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aydosSnF ... re=related[/youtube]
Kreativni blbinka sampler
Excom mel pravdu, pres wifi to jde, ale jak koukam vsechny "homebrew" sw jsou pro Nintendo DS
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aydosSnF ... re=related[/youtube]
Kreativni blbinka sampler

Excom mel pravdu, pres wifi to jde, ale jak koukam vsechny "homebrew" sw jsou pro Nintendo DS
Peace