KORG DS-10

Ostatní audio software, obecná diskuse
Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

emah píše:
Hledam ta videa ale zatim marne, byl by odkaz?
a ten sampler - to tu bol na tomto fore nejaky obrazok...
No nevim ale kdyz budu citovat prispevek v komentech k videu
"That's not Korg DS-10, it's Rebirth on a tablet." taky se mi to tak zda, ze zaberu je patrna vetsi obrazovka nez ma Nintendo/Korg DS a zcela tam chybi postranni plastikove panely okolo obrazovky.

Navic je mi podezrele kde se vzal na takovem zarizeni Windows kurzor :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

ambivalence

Příspěvek od ambivalence »

emah píše:Hledam ta videa ale zatim marne, byl by odkaz?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sfxPfTSc ... re=related[/youtube]
a ten sampler - to tu bol na tomto fore nejaky obrazok...
Tak toto má od Nintendo DS ďaleko, je to tablet PC a nechal si sa nachytať.
DS má výstup len jeden, a to sluchátkový a dosť v ňom počuť aliasing alebo taký nejaký divný šum. Midi rozhranie sa dá pripojiť, ale DS-10 sa s ním ovládať nedá. Sampler do toho existuje, aj Nitro Tracker, ale všetko by som to bral len ako spôsob trávenia voľného času, nie na serióznu hudbu.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

emah

Příspěvek od emah »

ok, az tak som to nestudoval co je to za video:)
chapem, ze je to hracicka, ale asi ju aj tak zjednam... ambivalence - odkial si ju kupoval ty? ake tam bolo postovne?

ambivalence

Příspěvek od ambivalence »

Kupoval som to cez e-bay z Japonska za 40 EUR a poštovné bolo 14 EUR.
Win XP, M-Audio Delta 1010LT, Cubase 4, Novation ReMOTE 49SL COMPACT, Behringer Eurorack UB1002, Ibanez AF85

emah

Příspěvek od emah »

hm hm, s ebay nemam skusenosti ziadne:( skor nejaky shop normalny.
cez toto niekto to uz kupoval?
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9g- ... -2nlo.html
alebo cez toto?
http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?ur ... 10&x=0&y=0 - ale tuto je to tusim ako pre order - ale zase za 40dolacov...
a este dve otazky na majitelov:
1. nikde som nenasiel cim je to napajane - ide to aj na nejaky adapter, alebo baterky?
2. daju sa naprogramovane sekvencie a nastavenia zvukov aj ukladat, alebo je to take, ze sa to ulozit neda.
dik:)

tankista

Příspěvek od tankista »

emah

Příspěvek od emah »

tak - trocha som si to utriasol v hlavicke (ze konzola a soft sa nekupuju spolu atd...), objednany soft z playasia.com je uz doma, vcera som zjednal crimson red&black nintendo ds lite konzolu. ked to bude vsetko doma, napisem dojmy:)

tankista

Příspěvek od tankista »

Nove NDS pridava krome fotaku, vesiho displeje, online obchodu a browseru take DS kartu a funkce prehravace hudby: http://www.novinky.cz/clanek/151069-nov ... opadu.html

Jsem zvedavy, jestli se tim padem zlepsi i kvalita audio vystupu, to by pro DS-10 bylo velmi pozitivni!!!

tankista

Příspěvek od tankista »

Tak mi to nedalo, zahledal jsem, a tady je vic info: http://handheld.hrej.cz/novinky/2008/10 ... dheld-dsi/ Zda se, ze lepsi zvukova kvalita u noveho DSi bude, hura!

emah

Příspěvek od emah »

uz teraz v tych clankoch pisu nepravdy - ved pod 3500czk cena ani nejde a tych 3500 je unikat... ceny su skor okolo 4000czk, tu na slovensku 5000skk. takze tamto bude stat minimalne tak isto, ak nie viac:)

tankista

Příspěvek od tankista »

Oficialni cena pro Evropu byla stanovena na 129 EUR primo Nintendem...

emah

Příspěvek od emah »

hm, len treba pozriet realitu, nie to co je stanovene:)

tankista

Příspěvek od tankista »

Tahle debata vazne nema moc smysl :-) Absolutne nechapu na jakem zaklade odvijis sve uvahy...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

emah píše:uz teraz v tych clankoch pisu nepravdy - ved pod 3500czk cena ani nejde a tych 3500 je unikat... ceny su skor okolo 4000czk, tu na slovensku 5000skk. takze tamto bude stat minimalne tak isto, ak nie viac:)
pises celkom blud, nova konzola musi byt lacnejsia ako ta co je momentalne na trhu( ak sa jedna o facelift povodnej ), Nintendo DS ma 80 milionov ludi( respektive predanych ) a ked chcu oslovit aj tych tak nova konzola musi byt zakonite lacnejsia aby ich to vobec oslovilo a isli do novej.. kedze maju staru tak je otazka ci si kupia novu ktora by bola drahsia co sa rovna nezmysel...

a mimo to technologiu maju splatenu takze mozu ist s cenou dolu aby mohli konkurovat PSP, ZUNE, iPHONE atd... a je to aj logicke...

takze tvoje uvahy su vo vsetkej ucte trosku mimo 8)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

emah píše:hm, len treba pozriet realitu, nie to co je stanovene:)
veru, mal by si sa zacat na to pozerat realne :)

Odpovědět