LASS - LA Scoring Strings

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
matucha

LASS - LA Scoring Strings

Příspěvek od matucha »

Takhle dobre udelany smycce ve virtualnim svete sem este neslysel. Je to mazec.

http://www.audiobro.com/html/demos.html

EXCOM

Re: LASS - LA Scoring Strings

Příspěvek od EXCOM »

tie videa ma dostali... je to uplne skvele.. aj cely ten flow ako sa s tym pracuje

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

$1200 .. neni zla cena ..

matucha

Příspěvek od matucha »

No na to, ze takovy smycce stejne je problem pro vetsinu lidi natocit a vubec rozepsat to pro ty lidi. Pro hry genialni. Pro levnejsi filmy taky myslim fajn. A na osobni tvorbu... skoda, ze nemaj demo ;-).

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

konecne jsem si to poradne poslech a vypada to fakt supr. Jen ta cena mi neprijde zas tak nizka. Ale je fakt, ze to zni neuveritelne. Teda spis zcela uveritelne:)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cenu porovnaj s VSL ..

matucha

Příspěvek od matucha »

Amorph píše:konecne jsem si to poradne poslech a vypada to fakt supr. Jen ta cena mi neprijde zas tak nizka. Ale je fakt, ze to zni neuveritelne. Teda spis zcela uveritelne:)

Ha... takze to neni tak jak si tvrdil velmi stejny jako EastWest se skriptama... ???

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

matucha: no to se uplne nevylucuje;) Ale ono udelat ty scripty a tu banku vytvorit a usporadat tak, aby to s nima fungovalo a dalo se to rozumne pouzit, to neni zadna prdel... Navic si vem, ze u eastwest mas za polovicni cenu celej orchestr a tohle jsou "jen" smycce. Ale dobre, mozna, ze i ten zdrojovej zvuk je tady o fous dal, nez u eastwest, asi to ma vic detailu.

matucha

Příspěvek od matucha »

;) vis co, ja se jen ptam, jestli sem nahodou neobjevil ameriku, protoze z jinejch veci mi prislo, ze smycce lezou furt dost prkene a tohle mi tak nepride. Je na tom sice este neco, na co presne nedokazu ukazat (mozna az moc velka preciznost), ale uz je to kurna blizko. Vim ze Vienna mela nejaky performance, ktery tohle pripominaly, ale jestli si to dobre pamatuju, tak to znelo vic jak samply.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

matucha: myslim ze neobjevil, podobny "nezivy" smycce jsem jeste nikde neslysel (leda od Zimmera, ale ten ma svoje samply i svuj sw sampler ;)

Odpovědět