http://www.lexiconpro.com/product.php?id=163
no to je nejakych 35000,- no je to dost ale polovina toho co stoji HW ne ? a muzes mit kolik chces instanci... no pro profiky myslm zajimavy, pro mne je to pouze povzdechnutilistonos píše:a cena je tiez bombova $1899 - tym musi nacisto drbat
tak tak aj mne.. resp. pacili pokial neprisiel Bootsy s jeho epicVerbompeteness píše:Super. Mne se teda do tanecni muziky vic libi TC reverby.
No ono to jednou prijit muselo... myslim, ze to nebude bez nasledku. Ale lidi ve studiich stary leksikouny vyhazovat hnedtak nebudou, stejne nektery stary algoritmy v tomhle nejsou... teda skoro vechnyCyril píše:Nepodrezavaj si pod sebou vetev? Nekupujou si treba vetsi studia vic tech jejich HW skatuli najednou, coz ted vyresej jen vice instancema toho pluginu?
ked sa HW uz moc nepredava , treba dat ludom co chcu = software ..Cyril píše:Nepodrezavaj si pod sebou vetev? Nekupujou si treba vetsi studia vic tech jejich HW skatuli najednou, coz ted vyresej jen vice instancema toho pluginu?
mam a pouzivam Redline Reverb, Breverb, Aether Reverb (asi jednotka v "no name" pluginoch), Eos a Space Designer v Logicu. Momentalne mam 14 dnovy test Lexiconov. rozdiel v porovnani s ostatnymi asi ako z Bratislavy do Prahypeteness píše:Super. Mne se teda do tanecni muziky vic libi TC reverby. Nedavno mi pad do oka levny plugin 112db Redline Reverb, ktery se k nim hodne blizi. Srovnaval jsem ho s reverbama co mam v TC Heliconu a zodpovedne prohlasuju, ze neslysim rozdil (jakoze tuhle zprofanovanou frazi nesnasim).
Ten reverb je skvely, zni nekompromisne profi.
napis tony-mu na tony@highprofileaudio.com, nech ti vybavi demo, nezabudni mu dat ID na svoj iLok a priprav sa na "wow" zazitokSoundsFine píše:Dá se někde stáhnou demo?
iLock mám, rád bych to alespoň porovnal s TC VSS3,DVR2