Line6 GearBox plugins
Line6 GearBox plugins
Zaznamenal jsem, že Line6 začali prodávat nativní verze (VST, AU) pluginů z jejich modelerů pod názvem GearBox. Bohužel to jako dongle potřebuje připojený Line6 Tone Port D.I. Naštěstí se ale nemusí vůbec používat jako I/O, stačí aby byl fyzicky v USB.
Viz. http://www.line6.com/gearbox_plugin/index.html
Gear Box Gold obsahuje hodně rozmanitou selekci modelů zesilovačů, předzesilovačů a pro mně hlavně efektů. Používám několik let spokojeně Line6 DL4 a líbil se mi i POD, takže očekávám slušné algoritmy, které by vhodně doplnily moji současnou selekci pluginů (Logic7, UAD, Digitalfishphones).
Otázka zní - viděl/slyšel už jste to někdo? Zajímají mne i případné zkušenosti s "trial" verzemi - nároky na CPU, stabilita, atd.
Díky, Saša
Viz. http://www.line6.com/gearbox_plugin/index.html
Gear Box Gold obsahuje hodně rozmanitou selekci modelů zesilovačů, předzesilovačů a pro mně hlavně efektů. Používám několik let spokojeně Line6 DL4 a líbil se mi i POD, takže očekávám slušné algoritmy, které by vhodně doplnily moji současnou selekci pluginů (Logic7, UAD, Digitalfishphones).
Otázka zní - viděl/slyšel už jste to někdo? Zajímají mne i případné zkušenosti s "trial" verzemi - nároky na CPU, stabilita, atd.
Díky, Saša
-
sorry syncro, ze du hned mimo tema;-) gear box sem zatim neslysel, nicmene kdyz uz se zajimas o soft simulaci apecu a krabicek, tak ti doporucuju vyzkouset amplitube 2... mel sem ji ted par dni doma na testovani a musim rict, ze jako hodne dobre!!!!! dle meho nazoru v soucasnosti nejlepsi soft simulace...
nick_valensi: Díky, ale mne specificky zajímají ty věci od Line6 kvůli povedeným modelům páskových a analogových delayů, phaserům a spring reverbům, které bych rád měl k dispozici v nativní plugin podobě. Vlastní kytarové aparáty mne zas tak moc neberou (nejsem kytarista).
Jinak bych spíš koupil čistě páskové echo (resp. model) od UAD.
Díky, Saša
Jinak bych spíš koupil čistě páskové echo (resp. model) od UAD.
Díky, Saša
vasek: Nevím to (protože to tam nikde není explicitně napsáno), ale předpokládám, že to budou algoritmy, které používají ve svých modelech POD, DL, DM, atd. Já mám doma jenom DL4 a ačkoli si myslím, že třeba model páskového Rolandu RE101 nemá s originálem moc společného (soudím tedy pouze podle ne-podobností s RE301 a 501, které doma mám v originálech), tak je to moc celkově hezký delay. Stejně tak i ostatní algoritmy, které jsou v DL4 obsaženy...
Saša
Saša