Tak na tohle se hodne tesim, puvodne jsem od toho moc necekal, ale vypada to, ze by to mohlo bejt konecne to co chci. Snad me to nezklame. Release se blizi...
ja vidim jen available soon. na kvr foru psal vcera peter "dejte nam tejden, dva"...
venku je to myslim jen pro registrovany linplug users, kteri se mohou podilet na betatestovani.. teda aspon co jsem vycet
biscuit píše:ja vidim jen available soon. na kvr foru psal vcera peter "dejte nam tejden, dva"...
venku je to myslim jen pro registrovany linplug users, kteri se mohou podilet na betatestovani.. teda aspon co jsem vycet
ja jsem dost zvedavej na ten vylepsenej drum synth.. kdyby byl hodne dobrej, usetrilo by mi to prachy za microtonic, kterej mam na wishlistu a to by bylo hodne fajn
edit: ekeaze: jejej taky te zajima??
jen houšť! dobrejch drum-vstéček není nikdy dost, a tohle vypadá opravdu "namakaně". Docela ale škoda, že tam není ještě jedna "obrazovka" s nějakým user-friendy step sequencerem, jako má např. ten drum-machine v Logicu. Hodně to zrychluje práci, těm co používáte FL to asi nevadí, ale mě trochu jo
je to sice ot ale me to neda..Logic za 12, mac mini za 12 rovna se workstation snu, ty syntaky co jsou tam obsazeny hrajou jako krava a pokryvaji vsechny typy bezne pouzivanych syntez . Od ty doby co "na tom jedu" nemam potrebu cekat a doufat ze uz konecne ta posledni verze nejakyho vst bude hrat..
Naposledy upravil(a) Oxyygen dne 26 zář 2008 18:27, celkem upraveno 1 x.