Skratka chcem lubovolne v jednotlivych trackoch zapinat a vypinat nahravanie a prehravanie nahrateho - v realnom case. No ja som s takym pluginom este nerobil, mozno ze ich su mrte [TapeIt, repeatler, yoink, shortcircuit..]
Predtym, nez ich zacnem jednotlivo skusat, som sa chcel opytat, cim sa to robi
Naposledy upravil(a) boro dne 19 led 2011 17:53, celkem upraveno 1 x.
Iste Mobius je 8 tracky looper.....ale pokial chces robit s looprom ako hlavnym nastrojom tak v zasade cubase nepotrebujes....aj ked samozrejme mozes ho vyuzit ako VST namiesto standalone modu...ale to bude dost zlozita spolupraca.....ale je to na tvojej kreativite....nic menej ten mobius myslim nevie to co si ty naznacoval hore ze mas viacej loopov syncnutych a do kazdeho mozes nahravat z troch roznych zdrojov.....aj ked ta tabulka je dost nepochopitelna takze mozno si myslel nieco ine. ale urcite plati ze co looper to jeden track takze maximalne v nom mozes overdubovat ....
hubert: looper [kt. volam v tejto teme sampler] som chcel ako okrajovy doplnok k VST instrumentom.
Mobius sa mi v cubase podarilo nacitat ako VST, ale zatial nepodarilo spojazdnit, musim si stiahnut manual.
b/jj: uz si sa snazil pracovat s mobiusom?
Repeatler a yoink dokazu nahrat len par [2-3] sekund. Docasny vysledok je, ze to fakt neide.
Tak som to nasiel, vola sa http://plugins.timeshard.com/angstrolooper/,
ako je vidiet z obrazku, mozete nahrat usek az do 32 barov [taktov, ale taky dlhy usek som neskusal]
alebo elottronix_xl.
Je to jednoduche, aj ked skreslujuce loopovanie v cubase
Ahoj, myslím že by to určitě šlo udělat v Pure Data a nebo v Maxu. Z Maxu čtverky jdou taky dokonce patche, které si naprogramuješ, vyexportovat do formátu VST.