Live VST sampler

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Live VST sampler

Příspěvek od boro » 19 led 2011 17:22

Nestretli ste sa s pluginom, ktory by vedel toto?
Obrázek


Po prejdeni manualu CS5 [cast recording] som dosiel k zaveru, ze to CS5 nevie.
Tak ma napadlo, ze sa opytam, ci neexistuje takyto plugin.

Dakujem
Naposledy upravil(a) boro dne 19 led 2011 17:57, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Live VST sampler

Příspěvek od Pytkin » 19 led 2011 17:27

ja som nejak nepochopil z tej excelovskej tabulky , o co ti ide ..

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Live VST sampler

Příspěvek od biscuit » 19 led 2011 17:31

taky nechapu a navic nevim, co je cs5

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 19 led 2011 17:49

Skratka chcem lubovolne v jednotlivych trackoch zapinat a vypinat nahravanie a prehravanie nahrateho - v realnom case. No ja som s takym pluginom este nerobil, mozno ze ich su mrte [TapeIt, repeatler, yoink, shortcircuit..]
Predtym, nez ich zacnem jednotlivo skusat, som sa chcel opytat, cim sa to robi
Naposledy upravil(a) boro dne 19 led 2011 17:53, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Live VST sampler

Příspěvek od Pytkin » 19 led 2011 17:50

cs5 je predpokladam Cubase Studio 5 ..

boro : ak chces rozne zapinat/vypinat jednotlive casti , asi siahni po Abletone ..

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 19 led 2011 17:54

Prepac, cs5 je CubaSe 5. :-/

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 19 led 2011 17:56

viem, ze v abletone sa to da, ale rad by som tuto funkciu suploval nejakym pluginom v cubase

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: Live VST sampler

Příspěvek od hubert » 19 led 2011 18:01

Tak to asi nepojde......to nie je o plugine ale o tom ako cely DAW funguje.....a toto je principialne nieco ine ako Cubase....

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 19 led 2011 18:23

Skusim tento free VST, mozno ze to pojde:
Mobius is software for the real-time creation and manipulation of audio loops.

hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Re: Live VST sampler

Příspěvek od hubert » 19 led 2011 18:44

Iste Mobius je 8 tracky looper.....ale pokial chces robit s looprom ako hlavnym nastrojom tak v zasade cubase nepotrebujes....aj ked samozrejme mozes ho vyuzit ako VST namiesto standalone modu...ale to bude dost zlozita spolupraca.....ale je to na tvojej kreativite....nic menej ten mobius myslim nevie to co si ty naznacoval hore ze mas viacej loopov syncnutych a do kazdeho mozes nahravat z troch roznych zdrojov.....aj ked ta tabulka je dost nepochopitelna takze mozno si myslel nieco ine. ale urcite plati ze co looper to jeden track takze maximalne v nom mozes overdubovat ....

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Live VST sampler

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 led 2011 19:36

nepujde to.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 20 led 2011 15:21

hubert: looper [kt. volam v tejto teme sampler] som chcel ako okrajovy doplnok k VST instrumentom.
Mobius sa mi v cubase podarilo nacitat ako VST, ale zatial nepodarilo spojazdnit, musim si stiahnut manual.
b/jj: uz si sa snazil pracovat s mobiusom?

Repeatler a yoink dokazu nahrat len par [2-3] sekund. Docasny vysledok je, ze to fakt neide.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 21 led 2011 10:03

Tak som to nasiel, vola sa http://plugins.timeshard.com/angstrolooper/,
Obrázek
ako je vidiet z obrazku, mozete nahrat usek az do 32 barov [taktov, ale taky dlhy usek som neskusal]

alebo elottronix_xl.
Je to jednoduche, aj ked skreslujuce loopovanie v cubase

A JE TO :!:

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: Live VST sampler

Příspěvek od Tom Šen » 21 led 2011 12:28

Ahoj, myslím že by to určitě šlo udělat v Pure Data a nebo v Maxu. Z Maxu čtverky jdou taky dokonce patche, které si naprogramuješ, vyexportovat do formátu VST.

Uživatelský avatar
boro
Příspěvky: 369
Registrován: 27 led 2004 12:53

Re: Live VST sampler

Příspěvek od boro » 22 led 2011 22:47

Dakujem za typ. Max a pure data nepoznam, ale po rychlom prebehnuti ich stranok vyzeraju s mnozstvom moznosti pritazlivo.

Odpovědět