MacOSX na PC

Ostatní audio software, obecná diskuse
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 29 čer 2007 14:16

je mozne nahodit OSX na PC, kde uz su WinXP?
ako je to s drivermi na zakladnu dosku, aby sa dali rozchodit onboard periferie

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 čer 2007 14:19

poshook : bud musis pouzit bootmanager .. opatimalne je vyhradit OSXu specialny disk (ja ho mam na USB disku) a potom pri bootovani len stlacis tlacitko , co ti vyhodi bootorder a vyberies bootovat z toho disku ..

windows bootloader nevie zaviest OSX ..

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: MacOSX na PC

Příspěvek od Ivo » 29 čer 2007 14:43

Poshook píše:ide to - mat OSX na picidle? ak hej co k tomu treba?
Zajímavá otázka je: proč ?

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 29 čer 2007 14:44

Ivo: Logic - taky bych se na něj rád aspoň podíval.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 29 čer 2007 14:56

Shodan píše:Ivo: Logic - taky bych se na něj rád aspoň podíval.
tak tak, Logic Pro 7.x - pravdepodobne najlepsi DAW na planete

Milan
Příspěvky: 289
Registrován: 13 úno 2003 21:57

Příspěvek od Milan » 29 čer 2007 14:59

Pytkin: ja nevim co hovorim, zato ty si sezral asi vsechnu moudrost sveta, vid? Popisuju zde moji konkretni zkusenost s instalaci MAC OSX na jednom konkretnim stroji, promin, priste budu psat jen veci podlozene odbornym nejmene pulrocnim vyzkumem: Obcas se tady snazim nekomu s necim poradit, pisu malo, ale fakt nesnasim poznamky typu "nevies co hovoris" , nech si to priste, chytraku...
Naposledy upravil(a) Milan dne 29 čer 2007 15:01, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 29 čer 2007 15:00

Poshook píše:
Shodan píše:Ivo: Logic - taky bych se na něj rád aspoň podíval.
tak tak, Logic Pro 7.x - pravdepodobne najlepsi DAW na planete
... pokud člověk nechce nahrávat audio :wink:

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 29 čer 2007 15:04

funguje uz v tom Pro 7 arpeggiator ako insert na stopu, alebo iba pri prehravani songu? Mal to uz Cakewalk 9 :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 29 čer 2007 15:08

Ivo píše:
Poshook píše:
Shodan píše:Ivo: Logic - taky bych se na něj rád aspoň podíval.
tak tak, Logic Pro 7.x - pravdepodobne najlepsi DAW na planete
... pokud člověk nechce nahrávat audio :wink:
preto je tam to "pravdepodobne" :)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 29 čer 2007 15:10

no neviem... podla mna je najlepsi na svete Mike Oldfield a ten zase pouziva Nuendo a Fruity Loops :)))
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 29 čer 2007 15:13

demsky: Třeba Fast Tracker :wink: , stejně bych chtěl Logic vyzkoušet.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 29 čer 2007 15:29

demsky píše:funguje uz v tom Pro 7 arpeggiator ako insert na stopu, alebo iba pri prehravani songu? Mal to uz Cakewalk 9 :)
arpegiator je pre lamy :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21308
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 čer 2007 15:44

Milan píše:Pytkin: ja nevim co hovorim, zato ty si sezral asi vsechnu moudrost sveta, vid? Popisuju zde moji konkretni zkusenost s instalaci MAC OSX na jednom konkretnim stroji, promin, priste budu psat jen veci podlozene odbornym nejmene pulrocnim vyzkumem: Obcas se tady snazim nekomu s necim poradit, pisu malo, ale fakt nesnasim poznamky typu "nevies co hovoris" , nech si to priste, chytraku...
Milan : no tak napis ze na starom PC to slo pomali .. ja to mam odskusane na P4 3GHz (co uz je tiez celkom stara klobasa) a Celeron 520 (co je jedno jadro z C2D) 1.6GHz .. Na oboch to slo celkom svizne .. A hlavne OSX sa vzdy , ale vzdy rychlo instaloval .. Ked tvrdis ze sa to instaluje pomali , tak mas dakde problem ...

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 29 čer 2007 20:40

Ivo: ja myslim, ze Vase antipatie vuci cemukoli od Apple je tady dostatecne znama ... proc jednoduse temata nadepsana Apple, OS X apod. nepreskocite a mate stale potrebu se k nim vyjadrovat s do oci bijici "ironii (tedy spis ve smyslu snahy o zesmesneni) a aroganci"? Pripomene mi to vzdy jisteho samozvaneho odbornika Hulana.
Omlouvam se, sam jsem se nechal ted strhnout, ale to offtopicovani mi tady na ezone zacina lezt krkem ... bude asi nejlepsi, kdyz si dam dalsi (delsi) pauzu od nej ....
Naposledy upravil(a) onehalph dne 29 čer 2007 20:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 29 čer 2007 20:41

Poshook: Logic Pro 7 (ani starsi) si nevyzkousis .... pokud ho tedy nemas koupeny .... na OS X je "osefovana" jen verze Express ....Ivo: jiste, Logic je uplne nepouzitelny na nahravani - proto ho taky nikdo nepouziva ... a kdyz uz, tak jedine zbloudilci a hlupaci - namatkou treba uplna nula Peter Gabriel (http://realworldstudios.com/Recording_S ... _Equipment)
Ach jo - fakt me prestava bavit neustale vyvracet tyhle polopravdy a myty :-(

Odpovědět