Zvláštní ... Já tady vidím pouze neočekávanou a neadekvátní excitaci z druhé strany ... Já jsem jsem jen prostě a v poklidu zeptal "proč", čili jaké výhody by instalace OSX mohla mít pro PC. S tím že jsem na to ted i sám několikrát vážně pomýšlel po všech peripetiích s Windows během nedávné doby (protože OSX je dost uživatelsky lichotivý a pro běžnou administraci - kancelář, internet - by asi byl milejší než Windows).onehalph píše:Ivo: ja myslim, ze Vase antipatie vuci cemukoli od Apple je tady dostatecne znama ... proc jednoduse temata nadepsana Apple, OS X apod. nepreskocite a mate stale potrebu se k nim vyjadrovat s do oci bijici "ironii (tedy spis ve smyslu snahy o zesmesneni) a aroganci"? Pripomene mi to vzdy jisteho samozvaneho odbornika Hulana.
Omlouvam se, sam jsem se nechal ted strhnout, ale to offtopicovani mi tady na ezone zacina lezt krkem ... bude asi nejlepsi, kdyz si dam dalsi (delsi) pauzu od nej ....
Co se týče specializace Logicu na MIDI aplikace (aspoň ve starších verzích), je to obecně známá věc. Přímou zkušenost s nahráváním audia přes Logic mám dost osobní, kdy jsem pár měsíců mobilně nahrával přes EMI 2-6 (nebo jak se to jmenovalo) - ještě v době než přišel MBox. Absolvoval jsem dokonce i soukromý kurs Logicu a přesto nahrávání audia a jeho editace byla pro mě hodně náročná, komplikovaná a uživatelsky nepřívětivá (v porovnání třeba s ProTools). Pro ty, kteří MIDI atd. nepoužívají a věnují se jen čistému audiu, není myslím Logic typickou používanou aplikací a myslím že je mnoho jiných, pravděpodobně vhodnějších programů pro tento účel (nahrávání akustické a klasické hudby apod.).
Jinak, pokud o něčem mluvím, snažím se vždy aby to bylo z vlastní zkušenosti. Věřím, že skoro 4 roky exkluzivně na Apple (s 6 vystřídanými Macy různého druhu), mě snad k nějakému drobnému komentáři opravňují. Anebo je třeba provádět jen nepřetržité svatořečení, případně se držet předepsaných témat jako "Mráz - nejlepší děda" apod. ?