Melodyne - Direct Note Access

Ostatní audio software, obecná diskuse
elektri

Příspěvek od elektri »

micanek: nevěř tomu, že to bude tak jednoduchý... dělat s tím něco podobného jako momentálně děláš ty, by určitě zabralo mnohonásobně víc času, než při použití uší.
Počítám že to bude použitelné tak na obšlehnutí refrénu nějaké skladby, kde si člověk nebude jistý třeba jedním akordem, ale na přepracování celé skladby to bude sakra na dlouho.

Pokud by to nějak solidně umělo zpracovat nějakou složitější skladbu, tak je to pomalu na nobelovu cenu :)

Rošky

Příspěvek od Rošky »

Tohle umožní neuvěřitelné věci...bohužel i zneužití...úplně mi běhá mráz po zádech, extrapolujeme-li schopnosti takového softwaru do budoucnosti, ta neuvěřitelná separace, ukradne to z čehokoli cokoli. Smrdí mi to taky umělou inteligencí...
V rukách tvůrčího člověka to zase může pomáhat tvořit...
Čumím jako blázen !
Rošky

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

To video je bozi. Prijde mi to jako next-gen tracker:)

f.un

Příspěvek od f.un »

je Melodyne vhodny soft na konverziu audio2midi? ak by som chcel experimentovat sposobom,ze si nahram v prirode nejake melodicke zvuky (napr. vtaci spev) a nejaky plugin mi vytvori z audia midi noty...
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

biscuit

Příspěvek od biscuit »

muze bejt

Poshook

Příspěvek od Poshook »

biscuit: pekna nova ikonka :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jo a navic kdyz tady tak sedim, tak ji vidim hned trikrat ;)

f.un

Příspěvek od f.un »

tak skusam Melodyne demo verziu (studio) a audio2midi sa sice neda sejvnut ako midi,ale ked nastavim posielanie midi dat v realnom case,tak to v pohode lezie do Logicu a tam sa to da nahravat bez obmedzenia...wow
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

SadLuck

Re: Melodyne - Direct Note Access

Příspěvek od SadLuck »

Pouhých pár hodin nás dělí od veřejného betatestu melodyne direct note access ...

..změní se svět?

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Mno, docela se tohohle bojim. Ted uz muze muziku delat opravdu kazdy - a co hure, ted uz muze muziku kazit opravdu kazdy :D Ne ze bych byl nejaky puritan, sam hudebni teorii moc neovladam, ale troufam si rict, ze mam pro hudbu alespon trochu cit.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no .. ako prevodnik WAV->MID to vyzera velmi zaujimavo .. trebars na vyrobenie notacie z klavirneho partu ..

Odpovědět