Midi Filter a jine Midi efekty

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
pharao

Midi Filter a jine Midi efekty

Příspěvek od pharao »

Schanim nejaky vst midi filter, ktery by umel z C#1 udelat G#2 a podobne...
Potrebuju ruzne prohazet celou klaviaturu.. Dik.

dano

Re: Midi Filter a jine Midi efekty

Příspěvek od dano »

ved toto vedel stary Cubase na Atari pred 20 rokmi a doteraz to nezabudol... ine DAW nepoznam, ale silne pochybujem ze by to tiez nevedeli... tak preco to potrebujes riesit cez VST??? :shock:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Vst by asi ani nepomohlo... Neviem ci mozu byt aj vst midi efekty ... Vst su vacsinou audio... Bud instrumenty, alebo efekty ...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

v Cubase jsou na tohle bud MIDI Inserty (na kazde MIDI stope), konkretne by ti mel pomoct efekt, ktery se jmenuje MIDI Modifiers. Tam si nastavis jak chces transponovat a k tomu range, na jake rozmezi not se to ma aplikovat. Ty inserty jsou 4, takze timhle zpusobem muzes transponovat 4 zony. Pokud bys to chtel slozitejs, tak je tam efekt Transformer (pripadne v offline procesech se to myslim jmenuje Logical Editor), kde si muzes vytvorit v podstate libovolnou transformaci not, kontroleru atd.

No i kdyz ted me napada, ze uplne nejjednodussi je tohle udelat pomoci Drummapy! Schvalne na to mrkni, je to zas na MIDI stope, jednoduse das na track panelu drum map setup a tam nastavis kazdou notu, jak potrebujes.

pharao

Příspěvek od pharao »

ja pouzivam ableton + PT, prohledal jsem mimo jiny cely pizmidicollection
http://thepiz.org/plugins/ (je tam toho fakt hafa!!!),
ale neco co by mi umoznilo totalne zmenit tony na klaviature tam neni, ale vlastne by mi mozna stacilo
transpose range - asi pet sousednich klaves potrebuju posunout k dalsim asi trem klavesam....

dano

Příspěvek od dano »

Amorph píše:No i kdyz ted me napada, ze uplne nejjednodussi je tohle udelat pomoci Drummapy! Schvalne na to mrkni, je to zas na MIDI stope, jednoduse das na track panelu drum map setup a tam nastavis kazdou notu, jak potrebujes.
jasne ze Drummap... takto som to riesil este na starom Cubase na Atari a krasne sa tym dala kazda jedna nota zamenit na akukolvek inu...

dano

Příspěvek od dano »

pharao píše:ja pouzivam ableton + PT, prohledal jsem mimo jiny cely pizmidicollection
http://thepiz.org/plugins/ (je tam toho fakt hafa!!!),
ale neco co by mi umoznilo totalne zmenit tony na klaviature tam neni, ale vlastne by mi mozna stacilo
transpose range - asi pet sousednich klaves potrebuju posunout k dalsim asi trem klavesam....
Ableton nepoznam, ale ak by nieco taketo nevedel, tak som rad ze mi nic nehovori :-)

Odpovědět